Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
evgor

#526 Мнение от evgor »

Ех, VITAN, VITAN, ако знаеш, колко съм щастлив след последния ти пост!
Дано повече хора го прочетат.
И за двуличието какво?
Искаш да кажеш, че съм двуличник?
Никовете ли имаш впредвид?
Ако не знаеш, баннат съм 7 пъти досега в този сайт. Сам разбираш, че не мога да си ползвам старите никове. И не крия кой съм всъщност, няма причина. А това за войнът, беше въдица :lol: . Войн на Тангра съм, колкото ти си Дядо Коледа.
Колкото до Райф-а, мисля, че това е голям магнит за глупаци.
Знаеш ли кой е глупак? Този, който не знае как да си използва мозъка по предназначение. Само с четене в нета не става нищо, трябва и личен принос, грабваш поялника и чука и почваш. Има неща неспоменати никъде и човек сам трябва да ги открие. На това му се вика "сито". Така се отсява зърното от плявата, т.е. не на всеки му е дадено да успее в нещо. Природата си има механизми, невидими лостове, с които поставя всичко и всеки на мястото му, рано или късно.
Както се казва, човек не може да избяга от съдбата си.
А теб да не те уволниха, че така си промени мисленето?

evgor

#529 Мнение от evgor »

много съм тъп
И това ме радва!

sheki

#530 Мнение от sheki »

VITAN написа: Модифицирана високоволтова част от машината може да се използва като Гайгер-Мюлеров брояч – работна точка преди запалване на лампата.

Идеята дойде така: Една лятна сутрин цяла околия в радиус от километри се събудила с попарени/изгорени всички култури, въпреки, че всичко вечерта е било ОК. Това може да стане само от въздуха по 2 начина:
- с някаква химия (нямало е дъжд);
- с радиоактивност.
Да се потвърди или отхвърли втория вариант трябва Гайгер - Мюлеров брояч. А май трябва: САЩ вече с ракети отдолу свалят старите си спътници с по 100 килограма плутоний в тях над Тихия океан. ФАКТ :!: Това количество е много повече от достатъчно за цялото човечество. Имайки предвид, че те обичат да развяват хемороидите си по цял свят….. и на това му идва времето.

Ако почнеш да търсиш Гайгер за покупка, ставаш съмнителен за Матрицата. Почнах да го мисля и стигнах……. до Райф. Разбира се, Райф лампата не е идеалния детектор, но са изработени идентично – балон с благороден газ под ниско налягане и метални вътрешни електроди. Колкото по-големи, толкова по-добре. Когато човек иска да види дали някъде бие ток, не е задължително да вади качествен мултицет, може и с фазомер :D
нека да те улесня
Продавам Дозиметър (Гайгеров брояч)MKS-05 TERRA-P
Работи се изключително лесно, позволявайки работа и от неспециалисти. Удобен - малки размери (колкото мобилен телефон) и малко тегло.
Дозиметъра е чисто нов! Излязъл е от завода производител на 22.08.2008 – веднага след като е тестван, калибриран и е от най-съвременен тип дозиметри-броячи. Производителя дава 18 месеца гаранция считано от посочената дата.

Цена: 290 лв.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=4 ... дозиметър)

DidoBoy

#531 Мнение от DidoBoy »

Двата архивни файла свързани с моята разработка на контактния Райф вече са достъпни.
В първия архив е цялата информация свързана с първата схема (с трансформатора) - схема, обяснение, платка, програма
http://www.bgaudio.org/library/Contact_ ... shine1.rar

Втория архив съдържа медицински речници и мякои неща за четене свързани с Райф, в това число откъса от "Изгубени открития"

http://www.bgaudio.org/library/Contact_ ... shine2.rar

Изказвам моята голяма благодарност на Кирил Кирилов който помогна да се качи информацията в този сайт.

Доста отдавна не бях влизал в този форум, но сега като гледам не се е променил много микроклимата - само заядливи забележки и тайнствени подмятания за "СУПЕР ОРЪЖИЕТО" което все не идва.
Е, забелязах и нещо което не ми хареса особенно - имаме си цензора която кастри постовете на тези които с много стърчат от калъпа.
Затова пък "начетените разбирачи" цензората не ги лови.
Както и да е. Стига вайкане , като се казва да минем към темата.
Много често се споменават прословутите еднополярни импулси но ми се струва, че трябва да се даде още малмо пояснение защо би трябвало да са по-ефективни.
Първо трябва да се каже, че става въпрос за положителни импулси.
А са ползват точно такива защото гадинките като вируси, микроби и бактерии имат слаб отрицателен поляритет.
Второто нещо е, че такива импулси ще са по-ефективни само ако трябва да се излъчват по начина по който го е правил д-р Райф - чрез плазмен разряд. Тогава тези кратки положителни импулси носят колосална енергия и преминават лесно през тъканите.
При контактния метод тези импулси не могат да се ползват. И не само защото контактното прилагане на такава енергия е опасно.
Когатоне носят такава енергия еднополярните импулси не преминават през кожата. Това всеки който има осцилограф може сам да провери.
Понеже плътта има свойството и на "кондензатор" кратките еднополярни импулси просто се интегрират и в резултат се получава едно леко накъдрено постоянно напрежение.
Витан последно говори за Тесла и за неговия трансформатор. Именно Тесла е откривателя на тези високоенергийни еднополярни импулси. Той е и първият човек който прави опити да лекува с такива импулси.
Друг е въпроса, че по-късно се оказало, че прекалено голямата енергия на тези импулси може да причини рак а не само да го лекува. Както се казва всичко е в дозата.
А Витане това дето си пипал твоята лампа и ти няма нищо не виждам защо да е нещо за отбелязване - нали тя не работи с напрежения по-големи от 2кВ! Аз например (това беше доста отдавна) шашках моите колеги като вадех искра с пръст от качулката на високоволтовият изправител в черно-белите телевизори - там са 15кВ. Всеки който обаче се опиташе да ми подражява така го светваще мълнията та после 5 минути не можеше да си отвори устата. Всички си мислеха, че е лесно а не забелязваха къде точно пипам - имаше си тънкост този фокус ама кой да гледа.
Малко се отплеснах в спомени ама нейсе.
Думата ми беше за Тесла. За мен той е най-големия гений на всички времена!
Това дето трансформатора на Тесла не може да се ползва за райф лечението е една голяма заблуда! Наистина тези трансформатори са резонансни но кой е казал, че те самите трябва да излъчват лековитите импулси!
Всеки който има книгата "Изгубените открития" нека да прочете внимателно това което пише там за експериментите на Тесла свързани с откриването на тайнствените лъчи. Там много ясно се говори за начина по-който се получава този ефект - много кратък еднополярен свръхвисоковолтов разряд. Не че е толкова лесно да се получи - от собсвен опит мога да кажа, че изобщо не е толкова просто.
Обаче както съм казвал и друг път - лампата на д-р Райф е заменима - още повече, че в основата си ефекта е на Тесла, а той не е ползвал такава лампа.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#533 Мнение от VITAN »

DidoBoy написа:Малко се отплеснах в спомени ама нейсе.
Множко даже, ама няма да си последния дето не чете какво съм писал (а и като е чел нещо не помни какво е чел) и да се упражнява в .......
Не бива да работи над 3 kV и не може да работи над.... са различни неща.
1. Лампата бе запалена от няколко стотин волта преднапрежение + още няколко стотин еднополярни импулси.
2. Къде съм казал, че лампата не работи с напрежения по-големи от 2 kV? Работи и при 25 kV и то много по-фокусирано с красив цвят близък до виолетовия. Иначе при включена машина - има картинки постнати тук. Ако си чел внимателно "Изгубените открития", може пък и да ти хрумне хипотеза защо се появява цвят по-близък до белия.
DidoBoy написа:още повече, че в основата си ефекта е на Тесла, а той не е ползвал такава лампа.
Айде пак да си прочетеш "Изгубените открития", главата за Тесла... Накрая е излъчвал с лампа, и то поради факта, че с лампа се вдига по-голямо КПД..... и т.н. има и доста друго (повечето от което е от друг източник).

Ако някой се почувства засегнат, нека първо си спомни какво е писал на лични, и какво пише за фоума.

Колкото до форума и аз съм влизал тук в конфликти, и на мен са ми трили постове, но не оплаквам. Но ми трябва друга цензура - против лукавство. Ако има някъде форум с такава цензура - пишете на лични.
Последно промяна от VITAN на Чет Окт 02, 2008 3:27 pm, променено общо 2 пъти.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

evgor

#534 Мнение от evgor »

При контактния метод тези импулси не могат да се ползват.
Защо си дал схема са еднополярни тогава. Не се заяждам, а само ми се губи логиката.
Когатоне носят такава енергия еднополярните импулси не преминават през кожата. Това всеки който има осцилограф може сам да провери.
А който има и дупе нека си пусне 40 волта и 250 херца еднополярни, да види за какво става дума. Ще му влезнат през кожата, ще минат през мозъка и ще излезнат в облак сив дим право през ауспуха. Явлението най-вероятно ще е в съчетание с аудио ефекти излизащи от устата на експериментаторът, който вече ще е заел поза на пикаеща крава, а сополът му ще се е увъртял около врата му поне три пъти.
А товаhttp://img.data.bg/i.php?show=1179335&c ... fzyey9#img
е най-елементарен усилвател, който можете да сложите след товаhttp://img.data.bg/i.php?id=1110136&sid ... zjiw8yev4o
Разбира се напрежението може да се променя по избор. Резисторите, които са от изходите към плюса се махат.
А сега малко за Фрекса. Един въпрос за размисъл. След като всеки микроб си има индивидуална честота, то тогава защо 802 херца трепят всичко в правото черво? Дидо искам ти да се произнесеш. Не се заяждам, въпросът ми е сериозен!
Още нещо Дидо. В Изгубените открития много добре е казано, защо съвременната наука е бошлаф работа. Такава е, защото всички искат да мерят с някакви си уреди и всичко да им излиза на разни дисплеи. Да ама не. И ти си се отклонил от пътя брато, ако само на осцилограф разчиташ, няма да стигнеш далеч. Отскоро правя едни уредчета, дето се вързват като антена към еднополярните импулси и трепят наред безконтактно при това, а сигнал от тях не може да се улови.
имаме си цензора която кастри постовете на тези които с много стърчат от калъпа.
:smt038 Има една поговорка, "Ако си пиронът, който стърчи над другите, ще бъдеш ударен първи". Ами то и самурайския меч се прави с много удари.
Последно промяна от evgor на Пет Окт 03, 2008 9:43 pm, променено общо 2 пъти.

evgor

#536 Мнение от evgor »

Странно, тези неща не съм ги измислил аз, има ги в нета на доста места, ама защо не четат хората не знам. Всъщност устройствата са дадени за една цел, но аз смятам, че могат да се ползват и по други начини. Чудех се дали му е времето да отворя дума за тях тука, но какво пък, промените така или иначе започнаха. Та устройството е уникално елементарно, но и действието е уникално. Представлява два говорителя (може и повече)с определена ориентация на магнитите, а към плюса се включват еднополярни импулси, само към плюса, подчертавам. Като антена! Слагате говорителите един до друг закрепени под подходяща плоскост, а върху плоскостта, слагате храната си примерно. Пускате генератора и за 10-15 минути в храната не остава никакъв микроб или токсин, като формалдехид примерно. Първия ми експеримент беше с две филии хляб увити в найлончета. Едната поставих в/у уреда, а другата някъде настрани. След 4 дни това е необработенатаhttp://img.data.bg/i.php?show=1179854&c ... p7990d#img
А това другата
http://img.data.bg/i.php?show=1179855#imgи
http://img.data.bg/i.php?show=1179856#img За периода, генераторът е работил само осем часа!Петното, което се вижда е точно с формата на мамбраната на говорителя и изглежда там няма въздействие. Затова е добре да се сложат повече и по-малки говорителчета. Устройството го дават за обработка на храна, но аз смятам, че щом дезинфекцира храна, може да дезинфекцира и човешкото тяло. Бяха правени експерименти, но няма да казвам какво стана, а ще оставя това на вас сами да си експериментирате и да си правите изводи. Само да кажа , че снощи преди да заспя си сложих моето устройство под главата за 15 минути и на сутринта нямах чувството, че ми е срала котка в устата, ако разбирате за какво говоря. Оп да не забравя, как да си подберете говорителите. Купувате си компас, влизате в магазина и се спирате на най-долнопробните китайски боклуци.Вземате един и към мембраната доближавате компаса. Ако севера сочи мембраната, то това е вашия говорител. До сега съм ползвал 4 омови, но разбрах, че е по-добре да са 8 ома. Дължината на проводника в бобината е от значение явно. Ами успех.

evgor

#538 Мнение от evgor »

Имаш ли някакви наблюдения по въпроса?
Аз смятам да направя ултрамощен вариант на запикатора. Имам предвид да ползвам усилвателя, който последно дадох, но с напрежение от порядъка на 300 волта. Май ще има купон, а? :weedman: И милиони микроби ша умрът!

DidoBoy

#540 Мнение от DidoBoy »

Към 27 : Питаш защо съм дал и схема с еднополярни импулси щом твърдя, че са по неефективни при контактно прилага нали така ?
Вече се обосновах защо смятам така, а схемата съм я дал защото е по-лесна за изпълнение от другата с трансформатора. Всеки който е ползвал и двете схеми може сам да направи разликата.
Ако на схемите с еднополярни импулси им махнеш разделящия кондензатор какво мислиш че ще стане ? Ами пробвай и мери с осцилографа и сам ще разбереш за каво ти говоря.

27 -> "Още нещо Дидо. В Изгубените открития много добре е казано, защо съвременната наука е бошлаф работа. Такава е, защото всички искат да мерят с някакви си уреди и всичко да им излиза на разни дисплеи. Да ама не. И ти си се отклонил от пътя брато, ако само на осцилограф разчиташ, няма да стигнеш далеч."

Няма да се впускам големи коментари - защо ли тогава д-р Райф си е играл да прави такъв сложен микроскоп като е можел да мине и само с интуиция? Интуицията е хубаво и полезно нещо обаче много често е доста необективна не мислиш ли ?

27 -> "След като всеки микроб си има индивидуална честота, то тогава защо 802 херца трепят всичко в правото черво? Дидо искам ти да се произнесеш. Не се заяждам, въпросът ми е сериозен! "

По какъв начин стигна до този извод ? Мога да коментирам едва след като ми кажеш как си разбрал, че е точно така.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”