Двата архивни файла свързани с моята разработка на контактния Райф вече са достъпни.
В първия архив е цялата информация свързана с първата схема (с трансформатора) - схема, обяснение, платка, програма
http://www.bgaudio.org/library/Contact_ ... shine1.rar
Втория архив съдържа медицински речници и мякои неща за четене свързани с Райф, в това число откъса от "Изгубени открития"
http://www.bgaudio.org/library/Contact_ ... shine2.rar
Изказвам моята голяма благодарност на Кирил Кирилов който помогна да се качи информацията в този сайт.
Доста отдавна не бях влизал в този форум, но сега като гледам не се е променил много микроклимата - само заядливи забележки и тайнствени подмятания за "СУПЕР ОРЪЖИЕТО" което все не идва.
Е, забелязах и нещо което не ми хареса особенно - имаме си цензора която кастри постовете на тези които с много стърчат от калъпа.
Затова пък "начетените разбирачи" цензората не ги лови.
Както и да е. Стига вайкане , като се казва да минем към темата.
Много често се споменават прословутите еднополярни импулси но ми се струва, че трябва да се даде още малмо пояснение защо би трябвало да са по-ефективни.
Първо трябва да се каже, че става въпрос за положителни импулси.
А са ползват точно такива защото гадинките като вируси, микроби и бактерии имат слаб отрицателен поляритет.
Второто нещо е, че такива импулси ще са по-ефективни само ако трябва да се излъчват по начина по който го е правил д-р Райф - чрез плазмен разряд. Тогава тези кратки положителни импулси носят колосална енергия и преминават лесно през тъканите.
При контактния метод тези импулси не могат да се ползват. И не само защото контактното прилагане на такава енергия е опасно.
Когатоне носят такава енергия еднополярните импулси не преминават през кожата. Това всеки който има осцилограф може сам да провери.
Понеже плътта има свойството и на "кондензатор" кратките еднополярни импулси просто се интегрират и в резултат се получава едно леко накъдрено постоянно напрежение.
Витан последно говори за Тесла и за неговия трансформатор. Именно Тесла е откривателя на тези високоенергийни еднополярни импулси. Той е и първият човек който прави опити да лекува с такива импулси.
Друг е въпроса, че по-късно се оказало, че прекалено голямата енергия на тези импулси може да причини рак а не само да го лекува. Както се казва всичко е в дозата.
А Витане това дето си пипал твоята лампа и ти няма нищо не виждам защо да е нещо за отбелязване - нали тя не работи с напрежения по-големи от 2кВ! Аз например (това беше доста отдавна) шашках моите колеги като вадех искра с пръст от качулката на високоволтовият изправител в черно-белите телевизори - там са 15кВ. Всеки който обаче се опиташе да ми подражява така го светваще мълнията та после 5 минути не можеше да си отвори устата. Всички си мислеха, че е лесно а не забелязваха къде точно пипам - имаше си тънкост този фокус ама кой да гледа.
Малко се отплеснах в спомени ама нейсе.
Думата ми беше за Тесла. За мен той е най-големия гений на всички времена!
Това дето трансформатора на Тесла не може да се ползва за райф лечението е една голяма заблуда! Наистина тези трансформатори са резонансни но кой е казал, че те самите трябва да излъчват лековитите импулси!
Всеки който има книгата "Изгубените открития" нека да прочете внимателно това което пише там за експериментите на Тесла свързани с откриването на тайнствените лъчи. Там много ясно се говори за начина по-който се получава този ефект - много кратък еднополярен свръхвисоковолтов разряд. Не че е толкова лесно да се получи - от собсвен опит мога да кажа, че изобщо не е толкова просто.
Обаче както съм казвал и друг път - лампата на д-р Райф е заменима - още повече, че в основата си ефекта е на Тесла, а той не е ползвал такава лампа.