Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
karutzar

#391 Мнение от karutzar »

Двете схеми на запъра ги постнах аз - и не са по Кларк - на 727 и 2128 херца са - с подобрение за правоъгълна вълна - танталовия конденизатор на изхода - npn вече писа за това.

Дидо, браткиш, възможно е да не съм се изказал правилно. Затова ще се поясня. При квадратна вълна (50% наситеност) или при правоъгълна (над 50% наситеност) може много лесно да се види на осцилоскопа как горната (а и долната) хоризонтална черта след пика вибрира в триъгълна форма. Това естествено е нормално - хармониците са безкрайни и в две посоки - това се учи при първите уроци по музикална акустика. Тези хармоници при по-високо напрежение са триъгълни, при по-ниско - синуси. Това имам предвид когато казвам за триъгълната вълна. Тя се използва при F серията - http://www.atelierrobin.net/p32.htm честотните генератори. npn го направи същия в по-опростен вид и аз съм направо изумен - браво на него. Друг извод (размишлявайки тези дни) до който достигнах е, че за резонирането на мембраните на човешките клетки се изисква много малък волтаж. И това дава по-добър ефект. При усилването на силата от уреда (до границите на поносимото) ефекта е умора, а и е възможно да се достигат по-високи хармоници от нужните, чиито ефект ние не знаем. Една вибрационна вълна (на определена честота или честоти) не престава да съществува ако я намалиш на 0 волта. Абсолютно отговорно го заявявам, че подсъзнателното мозъчно програмиране (използвано от Матрицата при всякакви медийни програми) - "внушението" е на 0 като сила. Което не пречи то да си съществува. Този плъг-ин го имам и зная как да го внедря във всяко аудио - включително и mp3. Просто си записваш "посланието" - :lol: "Не пий Кока Кола" - с плугина слагаш волюма на 0 и миксираш в крайния медиен микс - просто и ясно. Това чудо го имам поне от 15тина години - беше към Pro tools - най-добрата (и до ден днешен) програма за аудио миксиране. Но май се отплеснах :lol:
Интересно ми стана за акупунктурата на NOGIER (npn - грешката е вярна - в херцове е) и неговата начална честота 1.14 херца. Не тя е толкова интересна, а начина по който степенува - започвайки от животинския свят, през хранителната система до структурата на тялото и нервната система.
За Фрекса и като отговор към Токио:
Фрекса има много беден хелп файл, но в него е казано доста. Дифолта му е 180 секунди на честота и е предназначен за плазма излъчватели. При контактни електроди се препоръчва 300 сек. (5 минути) - при Кларк е 7
Often, a disorder frequency set will be made up of between 1 - 40 or more frequencies to be run. The standard run time per frequency is 3 minutes (180 seconds) for plasma transmitters unless different advice is reported in the comments. For contacts, it is recommended 5 minutes (300 seconds) per frequency.
И нещо особено важно - облъчване под 2.5 минути само стимулира микробите -
Running frequencies under 2.5 minutes will have a stimulating effect on microbes, while running frequencies for 3 minutes or longer will have the desired devitalizing effect. This is simply the product of Resonance Initiated Field Effects (RIFE).
Моята звукова карта ми дава възможност до 96 килохерца - пълна гаранция - но и струва половин РС. Ако можете си измерете точността на звуковите карти. Особено тези, които са вградени в дънната платка - пълна боза са. Фрекса дава възможност да се калибрира при установени различия в честотите на звуковата карта.
Относно продължителността - някои програми са с продължителност над 2 часа. Което води до неизбежна умора. Честотите винаги са дадени подредени по степента на важност или ефективност. С изключение на честотите на Кларк - dhc - където първата честота е ниската граница, втората е високата, а третата е най вероятната и ефективна честота. Хулда Кларк не разбира от електроника - с нея се занимава нейният син.
Не може да се каже с абсолютна сигурност коя честота е ефективна за дадена болест. За това е нужен синхрометър. Но за сега (въпреки че схемите и указанията за неговата направа ги има в нета) трябва да минем без него. При мен - първо се запвам с цел да се убият бактериите, а доста от вирусите се намират в тях, което пречи да бъдат елиминирани. Честотите над 20 килохерца (както каза Дидо) се контролират от Cap ceiling - дифолта му е 20. Промени го (ако звуковата ти карта позволява) до 60kHz - или до 80. Така хармониците ще бъдат по-силни - маркирай RDF и натисни apply. Друг трик е бутона Pulse, който по дифолт е даден на Шуманов резонанс. Ако дадена болест има първа основна честота за лечение, и много подчестоти - добре ще е да се направи пулса на основната честота. Поне така аз го правя. Другото е Wobble функцията. Много е ценна.
Експериментирайте приятели. И споделяйте резултатите си тук.
При майка ми се оказа, че няма склероза, а SV40, Nanobacteria - резултатите с лечението и са изумителни. Просто не мога да позная майка си (85 годишна) - нейното подобрение много ме радва.
И тук искам да изразя благодарностите си към вас всичките, които направихте това да бъде възможно. Благодаря Ви!
За възрастните си родители, които страдат от простатни проблеми - никога не купувайте рекламираните по телевизията лекарства за простатата. Достатъчно е 3 сеанса със запъра - и ще спите непробудно цяла нощ - пълна гаранция!

karutzar

#393 Мнение от karutzar »

Използвам 2128 херца - но май е трудно да бъде абсолютно точно измерено - просто уреда на npn не е достатъчно чувствителен. Кларк казва, че между 5 и 10 волта и 1 и 30kHz сработва всичко. Сеансите са 7 минути запване - 20 минути почивка - и така 3 пъти. Почивката е нужна за да се разпаднат телата на убитите бактерии и вирусите намиращи се в тях да нямат защитно покритие. Фрекса също има всички честоти на ултимейт запър - от file- open program.
Само да внимавате в началото да не превишите тези 7 минути - имаше случай за една жена, която се запнала 20 минути и имала мозъчни проблеми - запушване на кръвоносни съдове - от убити бактерии - това го четох в един форум. При редовно запване може да се повиши времетраенето на сеанса - поне аз го правя без никакви лоши последствия. Е, имам проблеми със стомаха - запъра трепе и полезни за храносмилането бактерии - но едно кисело мляко - и съм готов.
npn, браткиш, да не би твоя човек (за който говорихме) да си пуска сеансите на 180 секунди?
Ще го напиша с големи букви:
При използване Фрекса с електроди (а не с плазмена лампа) направете така, че всяка честота да не е по-малко от 300 секунди!
For contacts, it is recommended 5 minutes (300 seconds) per frequency.
remember, frequencies run under 2.5 minutes will stimulate while frequencies run for 3 minutes or longer will devitalize
За рак фрекса има бейсик сет - от file - open program- за всички видове раци ( :lol: и водни гадинки)

karutzar

#394 Мнение от karutzar »

Вижте какво ми изпратиха по мейла току-що - http://www.radamir-bg.com/
Изображение

И на тази въшка и искали 1000 лева?

karutzar

#395 Мнение от karutzar »

А тук е схемата за усилвател към Фрекса:
FreX-PFA-2 Schematic

Изображение

http://www.heal-me.com.au/frex-pfa.html

Дидо, това имах предвид когато говорих за комбиниран уред между Райф и Кларк.

А за матричарите от Матрицата (и по-специално за техните майки :lol: )
вижте тук:
http://karutzar.blogspot.com/2008/05/be ... other.html

karutzar

#397 Мнение от karutzar »

nau, запъра на Кларк има недостатък. При измерване с уред дава правоъгълници, но когато човек хване електродите и се направи изверване се получава кривене на сигнала. В двете схеми, които пуснах по-напред в темата това е избегнато с танталов кондензатор на изхода. Това оправя положението. npn ще го потвърди.
Запъра на Кларк и уреда на Райф са различни като замисъл. Zap означава повалявам, убивам. Идеята на Кларк е пренасищане на вирусите и бактериите с положително електричество. Все едно, че човек се е качил на електровоз отгоре - 25000 волта би го направил на прах. По подобен начин - една бактерия е 25-30000 пъти по-малка от човека - достатъчно е 5-10 волта за да я смачка и унищожи.
При Райф - той кара мембраните на човешката клетка да резонират на определена честота, която де факто убива вирусите.
nau, като си готов с уреда и софта - пусни тук резултатите - ок? :D

karutzar

#400 Мнение от karutzar »

nau, Кларк казва, че при невъзможност да си направиш запър може да се използва проста батерия от 9 волта - с кабели, накрайници, и електроди. Електродите да са обвити със салфетки намокрени със солена вода. Нарича се Пулсър. За нея важното е да има положително електричество между 5 и 10 волта, и квадратна вълна. За квадратната (или правоъгълна) вълна тя беше изнесла реч на един Райф симпозиум - това, което помня бе нейното сравнение с кораб в бурния океан. Ако вълните в океана са огромни, но плавни то кораба просто ще се изкачва по вълната, и съответно спуска по нея. И оцелява. При рязка вълна (каквато е квадратната) кораба просто се преобръща и потъва. Запъра на Кларк е дефектен по дифолт - под човешки товар вълната се изкривява - става saw tooht - което лесно може да се избегне с танталов конденизатор.
nau, това което си направил е просто, ясно, и елементарно - поздравления.
Не е ли възможно честотата да се вдигне над 60 килохерца?
Какво имаш предвид когато казваш, че Скенера не е опър сорс? Имам предвид хардуеър синхрометър, а не софуеър дривен скенер.
Изображение

http://www.maestro-zapper.com/E_schema_syncrometer.html

Между другото казано по форумите се обсъжда, че синхрометъра на Кларк не е прецизен.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#401 Мнение от npn »

защо въобще запера осцилира? Просто близваш една
Човешкото тяло е като кондензатор, през него постоянен ток минава само на импулси. Няма нужда да е променлив за да мине, а да се накъса на импулси. Това е замисъла на Запера.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

karutzar

#403 Мнение от karutzar »

Това за Скенара е много интересно. Не може ли да се реверсне? Или вътрешностите му са заляти със смола - да не се види как е направен?
А честотите на Кларк - dhc - са доста високи. Също и CAFL има но са базирани предимно на хармоници. Които естествено нямат силата на основния сигнал.
Но и така направено програмата е много добра. Идеята също. Поздравления!

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#405 Мнение от npn »

не ми стиска да тръгна да го човърквам.
A да му измериш изходния сигнал, амплитуда, форма, честота (честоти).
Аз от един месец се опитвам да се докопам до един купешки уред и да го измеря, ама нали знаеш, че човек , кат не е на зор или не му плащаш, за кво да бърза....та последно ми казаха 01.06.2008. Ха да видим.....
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”