Дидо, браткиш, възможно е да не съм се изказал правилно. Затова ще се поясня. При квадратна вълна (50% наситеност) или при правоъгълна (над 50% наситеност) може много лесно да се види на осцилоскопа как горната (а и долната) хоризонтална черта след пика вибрира в триъгълна форма. Това естествено е нормално - хармониците са безкрайни и в две посоки - това се учи при първите уроци по музикална акустика. Тези хармоници при по-високо напрежение са триъгълни, при по-ниско - синуси. Това имам предвид когато казвам за триъгълната вълна. Тя се използва при F серията - http://www.atelierrobin.net/p32.htm честотните генератори. npn го направи същия в по-опростен вид и аз съм направо изумен - браво на него. Друг извод (размишлявайки тези дни) до който достигнах е, че за резонирането на мембраните на човешките клетки се изисква много малък волтаж. И това дава по-добър ефект. При усилването на силата от уреда (до границите на поносимото) ефекта е умора, а и е възможно да се достигат по-високи хармоници от нужните, чиито ефект ние не знаем. Една вибрационна вълна (на определена честота или честоти) не престава да съществува ако я намалиш на 0 волта. Абсолютно отговорно го заявявам, че подсъзнателното мозъчно програмиране (използвано от Матрицата при всякакви медийни програми) - "внушението" е на 0 като сила. Което не пречи то да си съществува. Този плъг-ин го имам и зная как да го внедря във всяко аудио - включително и mp3. Просто си записваш "посланието" -

Интересно ми стана за акупунктурата на NOGIER (npn - грешката е вярна - в херцове е) и неговата начална честота 1.14 херца. Не тя е толкова интересна, а начина по който степенува - започвайки от животинския свят, през хранителната система до структурата на тялото и нервната система.
За Фрекса и като отговор към Токио:
Фрекса има много беден хелп файл, но в него е казано доста. Дифолта му е 180 секунди на честота и е предназначен за плазма излъчватели. При контактни електроди се препоръчва 300 сек. (5 минути) - при Кларк е 7
И нещо особено важно - облъчване под 2.5 минути само стимулира микробите -Often, a disorder frequency set will be made up of between 1 - 40 or more frequencies to be run. The standard run time per frequency is 3 minutes (180 seconds) for plasma transmitters unless different advice is reported in the comments. For contacts, it is recommended 5 minutes (300 seconds) per frequency.
Моята звукова карта ми дава възможност до 96 килохерца - пълна гаранция - но и струва половин РС. Ако можете си измерете точността на звуковите карти. Особено тези, които са вградени в дънната платка - пълна боза са. Фрекса дава възможност да се калибрира при установени различия в честотите на звуковата карта.Running frequencies under 2.5 minutes will have a stimulating effect on microbes, while running frequencies for 3 minutes or longer will have the desired devitalizing effect. This is simply the product of Resonance Initiated Field Effects (RIFE).
Относно продължителността - някои програми са с продължителност над 2 часа. Което води до неизбежна умора. Честотите винаги са дадени подредени по степента на важност или ефективност. С изключение на честотите на Кларк - dhc - където първата честота е ниската граница, втората е високата, а третата е най вероятната и ефективна честота. Хулда Кларк не разбира от електроника - с нея се занимава нейният син.
Не може да се каже с абсолютна сигурност коя честота е ефективна за дадена болест. За това е нужен синхрометър. Но за сега (въпреки че схемите и указанията за неговата направа ги има в нета) трябва да минем без него. При мен - първо се запвам с цел да се убият бактериите, а доста от вирусите се намират в тях, което пречи да бъдат елиминирани. Честотите над 20 килохерца (както каза Дидо) се контролират от Cap ceiling - дифолта му е 20. Промени го (ако звуковата ти карта позволява) до 60kHz - или до 80. Така хармониците ще бъдат по-силни - маркирай RDF и натисни apply. Друг трик е бутона Pulse, който по дифолт е даден на Шуманов резонанс. Ако дадена болест има първа основна честота за лечение, и много подчестоти - добре ще е да се направи пулса на основната честота. Поне така аз го правя. Другото е Wobble функцията. Много е ценна.
Експериментирайте приятели. И споделяйте резултатите си тук.
При майка ми се оказа, че няма склероза, а SV40, Nanobacteria - резултатите с лечението и са изумителни. Просто не мога да позная майка си (85 годишна) - нейното подобрение много ме радва.
И тук искам да изразя благодарностите си към вас всичките, които направихте това да бъде възможно. Благодаря Ви!
За възрастните си родители, които страдат от простатни проблеми - никога не купувайте рекламираните по телевизията лекарства за простатата. Достатъчно е 3 сеанса със запъра - и ще спите непробудно цяла нощ - пълна гаранция!