110V @ 60Hz? Струва ли си...?
110V @ 60Hz? Струва ли си...?
Ресивър Сони, модела още не го знам, но ми казаха че тежи адски много. Въпроса е дали си струва мъкненето от САЩ, при положение че е на 110В/60Хз?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- jeronimo
- има известен опит
- Обратна връзка:
Баща ми донесе от САЩ сони(уредба ,2 колони и суб).В техномаркет и метро цената му бе около 500 кинта,а от САЩ излезе около 400 с направа на нов траф.Мислих си ,че изгодата е никаква ,но докато сменим трафа баща ми обиколи сервизите на сони и от там му казали,че нищо общо няма м/у това,което се предлага тука и в САЩ(в полза на щатите ест.).Колко е вярно не знам.
Така,че изгода от пари няма да видиш,но качеството е гарантирано.
п.п Ако ще слагаш нов траф гледай да ти го прави майстор,щото моя бучи като хладилник....
Така,че изгода от пари няма да видиш,но качеството е гарантирано.
п.п Ако ще слагаш нов траф гледай да ти го прави майстор,щото моя бучи като хладилник....
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- batlubo
- чете
- Обратна връзка:
Половин киловатови трафове (500W или VA не са чак толкова много) се намират без проблеми в българските магазини. Цени между 40 и 55лв. И не виждам как един траф с точното натоварване и проектиран точно за тази цел няма да работи добре, та дори да е правен в Източен Китай
Иначе жегата си я бива - тук е 41⁰, ама по асфалти и бетони е страшно

Иначе жегата си я бива - тук е 41⁰, ама по асфалти и бетони е страшно

хм..
Не работи кучето! Иначе е ресивър 5.1 със сумати кинаджийски екстри, ДТС-и, долбита и т.н. Модела е ДСР-45нещо си, 5х100В, 0.7ТХД (така пише на лепенката). Като се включи - цъка и би трябвало да излезе звук, ама няма никой. Намира радио станции, грее си, не мирише на изгоряло, отварях го - няма следи от изгаряне.. То и затова сигурно е бил изхвърлен, но пък днес един негър ми подари ресивър "оптимус" даде ми и дистанционното без батерии (отзад пише че е правен за Рейдиошак) и 2 грамадни колони с 15" НЧ, някакъв особен средночестотен, мембраната му е някак си.. абе не потъва като се натисне, всеедно някой я държи, едната пищялка не работи
Бас имам до небето, ама всчико друго липсва (както и време за слушане). Но явно не си струва мъкненето на нищо, дето е на ток освен ПЦ чаркове може би. Ако на някой му трябва нещо дребно от ресивъра сони - да свирка че го меткаме в коша
Доколкото имам познания по електроника трябва да е с транзистори.