От доста време търся начин да сложа софтуерен еквалаизер на звуковата ми карта с цел да си коригирам малко звука на колоните , обаче целия нет прерових не можах да намеря начин , затова моля за някакъв съвет по въпроса

...страхувам се че не си за този форум.......опитай се да имаш система която ти харесва и няма нужда от корекция..пробвай тук www.bgaudioclub.org , успехunderstyle написа:Здравейте![]()
От доста време търся начин да сложа софтуерен еквалаизер на звуковата ми карта с цел да си коригирам малко звука на колоните , обаче целия нет прерових не можах да намеря начин , затова моля за някакъв съвет по въпросаЗначи намерих доста standalone еквалаизери и плугини но не ми вършат никаква работа , поради простата причина че на мен ми трябва EQ през което да минава целия саунд , всичко което се чува в windowsa , и чак тогава да излезе през колоните
Хардуерно лесно може да се плесне един еквалаизер на колоните ама софтуерно как ще стане ......pleasе help
![]()
understyle написа:Въпроса е да ми свири системата колкото се може по-точно , да изкарва всички честоти със еднаква сила (доколкото е възможно) , това искам да подобря в колоните си чрез софтуерно EQ .Да се опитам да ги докарам до честотните харектеристики на мониторните колони чрез спектронен анализ на звука които излиза от колоната и корекция със някакъв вид еквалаизер (който не мога да намеря)Това се опитвам да направя , явно няма да стане
Сега както са колоните ми , украсяват прекалено много звука , а eq-то което ми е на звуковата карта е с прекалено малко бандове за да ги коригирам адекватно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта