някой да търси нещо ??

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
полугрец

#31 Мнение от полугрец »

lampa 6Н14П e ruskiq analog na ECC84 - poslednata sm q vijdal da se izpolzva v Opera1 kato ВЧ usilvatel v kanalniq prevkljuchvatel, lampata principno e zamislena da raboti v kaskadna shema zatova ekrana i vtorata reshetka sa vytreshno svyrzani-shtoto gorniq triod raboti po zazemena reshetka...izobshto spored men lampata ne e podhodqshta za audio, osven ako ne e po kaskadna shema, inache she e super da se namerqt na takiva ceni 6Н2П shtoto tq e pochti ekvivalentna na ECC83

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

май имам отговор на темата

#32 Мнение от kiki2002 »

май имам отговор на темата В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПУСКАХ УСИЛВАТЕЛ СЪС ТЯХ , СВИРЯТ СИ ЕКСТРА ЛАМБЕТАТА !! А ИНАЧЕ ДО 2 ДЕНА ЩЕ СЪМ ГОТОВ И СЪС КУТИЯТА . ПОСЛЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ЧУЕТЕ, ИМАМ И EL84 така че сравнението е лесно

Който има време да идва на гости и да чуе усилвателите .

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#33 Мнение от poseydon »

ами аз се интересувам колко най-евтино може да излезе един лампов усилвател. Ама най-евтино имам в предвид не да се правят компромиси с компонентите. Примерно с Гу50 и не повече от 10W на канал. Дайте идея колко пари може да излезе. Видях нещо от порядъка на 100 евро, но в тази цена си мисля, че беше включен и труда на човека, който беше сглобил ампа.

Да ви призная нищо не разбирам от лампи, и за това питам.

teodor
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Всяко нещо си има цена !

#34 Мнение от teodor »

Всяко нещо си има цена !
и аз мисля да си купя нов здрав мерцедес за 20 лева ама никой не ми го продава за тази цена .

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#35 Мнение от Ivan Rachev »

:mrgreen: и аз искам 2 такива Mercedes-a ако може да са W126 560 SEC :mrgreen:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#36 Мнение от poseydon »

хе хе аз искам 10 мерцедеса на тази цена. Аз не съм споменавал никаква цена, само онези 100 евро които въобще не ме притесняват. Просто си питам, нали такава е и темата. Между другото Alnico случайно да имаш още от онези за 100 евро? :D

ЕДИТ:
Извинявай ако съм те засегнал по някакъв начин, но все пак аз нищичко не разбирам, не знам нито на какви цени са компонентите които използваш нито нищо. Ясно ми е, че качеството е пари.
Последно промяна от poseydon на Чет Яну 01, 1970 3:00 am, променено общо 1 път.

roscko

#37 Мнение от roscko »

Купувам количества радиолампи ЕСС85 (без руски аналози), също така EZ81, EF86, ECC83, EF804S ОБАДЕТЕ СЕ НА 0888 918 516

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#38 Мнение от velinski »

Търся 4-5 броя руски триоди 6С2С.

Предлагам пари или замяна за други лампи.

Търсете ме на 0888877235
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#39 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Използвай по-новата 6С5С.
Шансът да я намериш е по-голям...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#40 Мнение от Ivan Rachev »

6С2С според мен е една от най-лошо свирещите ламби които съм чувал[малка скорост на нарастване] предлагам ти да използваш 6Н8С,6Н1П или 6Н5П, кажи какво ще правиш ако не е тайна?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#41 Мнение от velinski »

Искам да пробвам един двустъпален SE с 6С4С и 6С2С като SRPP. Имам 6С5С, но звука на 6С2С ми допада повече - много по-динамичен и детайлен ми се струва и определено е с пъти по-добър от двойните октални триоди 6Н8С и 6Н9С.

alnico, незнам защо не ти харесва ламбата - ти със стъклен или с метален балон си я пробвал?
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#42 Мнение от Ivan Rachev »

:) с стъклен балон,металния се изключва от концепцията която изповядвам,.можеби харесваме различен звук 6С2С има малко усилване което е добре но има малка скорост на нарастване кoетo[ подчертавам според мен] във всички ламби води до едно и също-неистински високи.

p.с.опитай за драивер 6S19S ще останеш можеби много доволен,а E90SS е двоен триод с общ катод които ако укасиш става също много добре :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#43 Мнение от velinski »

Търся една бройка маломощен триод Телефункен Е188СС - нов или ползван, но с добра емисия.

На някой намира ли му се такава лампа случайно? Предлагам замяна за други хубави лампи или пари в брой.

KOKO

Търся

#44 Мнение от KOKO »

Търся AF3,ECL11 i EL11 за реставрация на стари приемници

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#45 Мнение от velinski »

Имам 3 броя ECL11 - състояние неизвестно - не мога да ги тествам. На външен вид изглеждат добре. Пусни ми лично събщение ако те интересуват.

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”