някой да търси нещо ??
-
полугрец
lampa 6Н14П e ruskiq analog na ECC84 - poslednata sm q vijdal da se izpolzva v Opera1 kato ВЧ usilvatel v kanalniq prevkljuchvatel, lampata principno e zamislena da raboti v kaskadna shema zatova ekrana i vtorata reshetka sa vytreshno svyrzani-shtoto gorniq triod raboti po zazemena reshetka...izobshto spored men lampata ne e podhodqshta za audio, osven ako ne e po kaskadna shema, inache she e super da se namerqt na takiva ceni 6Н2П shtoto tq e pochti ekvivalentna na ECC83
- kiki2002
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
май имам отговор на темата
май имам отговор на темата В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПУСКАХ УСИЛВАТЕЛ СЪС ТЯХ , СВИРЯТ СИ ЕКСТРА ЛАМБЕТАТА !! А ИНАЧЕ ДО 2 ДЕНА ЩЕ СЪМ ГОТОВ И СЪС КУТИЯТА . ПОСЛЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ЧУЕТЕ, ИМАМ И EL84 така че сравнението е лесно
Който има време да идва на гости и да чуе усилвателите .
Който има време да идва на гости и да чуе усилвателите .
-
poseydon
- има опит

- Обратна връзка:
ами аз се интересувам колко най-евтино може да излезе един лампов усилвател. Ама най-евтино имам в предвид не да се правят компромиси с компонентите. Примерно с Гу50 и не повече от 10W на канал. Дайте идея колко пари може да излезе. Видях нещо от порядъка на 100 евро, но в тази цена си мисля, че беше включен и труда на човека, който беше сглобил ампа.
Да ви призная нищо не разбирам от лампи, и за това питам.
Да ви призная нищо не разбирам от лампи, и за това питам.
-
teodor
- има известен опит

- Обратна връзка:
Всяко нещо си има цена !
Всяко нещо си има цена !
и аз мисля да си купя нов здрав мерцедес за 20 лева ама никой не ми го продава за тази цена .
и аз мисля да си купя нов здрав мерцедес за 20 лева ама никой не ми го продава за тази цена .
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
poseydon
- има опит

- Обратна връзка:
хе хе аз искам 10 мерцедеса на тази цена. Аз не съм споменавал никаква цена, само онези 100 евро които въобще не ме притесняват. Просто си питам, нали такава е и темата. Между другото Alnico случайно да имаш още от онези за 100 евро? 
ЕДИТ:
Извинявай ако съм те засегнал по някакъв начин, но все пак аз нищичко не разбирам, не знам нито на какви цени са компонентите които използваш нито нищо. Ясно ми е, че качеството е пари.
ЕДИТ:
Извинявай ако съм те засегнал по някакъв начин, но все пак аз нищичко не разбирам, не знам нито на какви цени са компонентите които използваш нито нищо. Ясно ми е, че качеството е пари.
Последно промяна от poseydon на Чет Яну 01, 1970 3:00 am, променено общо 1 път.
-
roscko
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Искам да пробвам един двустъпален SE с 6С4С и 6С2С като SRPP. Имам 6С5С, но звука на 6С2С ми допада повече - много по-динамичен и детайлен ми се струва и определено е с пъти по-добър от двойните октални триоди 6Н8С и 6Н9С.
alnico, незнам защо не ти харесва ламбата - ти със стъклен или с метален балон си я пробвал?
alnico, незнам защо не ти харесва ламбата - ти със стъклен или с метален балон си я пробвал?
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
p.с.опитай за драивер 6S19S ще останеш можеби много доволен,а E90SS е двоен триод с общ катод които ако укасиш става също много добре
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Търся една бройка маломощен триод Телефункен Е188СС - нов или ползван, но с добра емисия.
На някой намира ли му се такава лампа случайно? Предлагам замяна за други хубави лампи или пари в брой.
На някой намира ли му се такава лампа случайно? Предлагам замяна за други хубави лампи или пари в брой.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Имам 3 броя ECL11 - състояние неизвестно - не мога да ги тествам. На външен вид изглеждат добре. Пусни ми лично събщение ако те интересуват.