DIY 2x3 W - 6П6С и ЕСС85
-
Nikola Nikolov
DIY 2x3 W - 6П6С и ЕСС85
Щрак
Едни от най-добре свирещите лампи според руските Аудиофили,
аналози на американската 6V6, озвучавала милиони радиоприемници.
Покъртителен бас!
280 лв.
Едни от най-добре свирещите лампи според руските Аудиофили,
аналози на американската 6V6, озвучавала милиони радиоприемници.
Покъртителен бас!
280 лв.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно колкото се опитваш ти , опитай се да се базираш на собствени наблюдения ако искаш да те взимат на сериозно и стига с тоя къртеш бас че освен че е смешно , нали се сещаш ГМ70 или ГК71 или ГУ81М или 300Б или 211 какви ниски имат сравнени с 6п6с 
Иване, все пак да не забравяме и ценатаIvan Rachev написа:приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно колкото се опитваш ти , опитай се да се базираш на собствени наблюдения ако искаш да те взимат на сериозно и стига с тоя къртеш бас че освен че е смешно , нали се сещаш ГМ70 или ГК71 или ГУ81М или 300Б или 211 какви ниски имат сравнени с 6п6с
Една 300В струва колкото целия усилвател, който се предлага тука...А и трудно би могло да става сравнение между тях естествено. BTW, видях че имам една звезда по-малко и в момента "трупам сериозен опит", докато подготвям моноблоци с JJ300В. Не че нещо ме вълнува изгубената ми звезда, ама ми е любопитно къде е хванала пътя
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Гого проверих лично твоята регистрация, нямаш никакви ограничения. Не мога да си обясня причината, поради която не можеш да пращаш лични.gogo написа: ... А и нещо не мога пак да пращам лични, даже и от друго PC, та се чудя какво става
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
OK, това за ранга го видях (е, все пак не си съвсем прав - DDB е с пет звезди, но не му отнемайте едната - да не го изпортя и да ме разбереш кривоIvan Rachev написа:има нов ранг , ако се огледаш хубаво с 5 звезди няма никой , ти ще получиш такъв след като чуем най-накрая някои твой усилвател как свири спрямо усилвател на Рутчо и Етераудио...или мислиш че си натрупал сериозен опит и знаеш всичко....ефтин лампов усилвател който свири много-добре , генерално не същесвува такъв а изключенията могат да се конструират от единици в световен мащаб , това е мойто мнение , кой греши ще разберем на 21/22
Не мисля че знам всичко - все пак човек се учи докато е жив. Надявам се да се видим на 21/22
В началото, когато проблема се появи за първи път, след няколко дни нещата се оправиха. Преди няколко дни се опитах да отговоря на лично на Goro, но пак не стана...Нямам си и идея къде може да е проблема, но пробвах и от друг компютър - все тая.Borislav Stankov написа:Гого проверих лично твоята регистрация, нямаш никакви ограничения. Не мога да си обясня причината, поради която не можеш да пращаш лични.gogo написа: ... А и нещо не мога пак да пращам лични, даже и от друго PC, та се чудя какво става
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Аз редовно надничам в аудиопортала и за съжаление често виждам да се робува на остарели тенденции, да се подценява елементната база и понякога да се отрича очевидното (ушевадното).Ivan Rachev написа:приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно
Имат си слух хората, и технически са много напред, но нямат бекграунд. Десетилетия наред единственото, с което са разлолагали за сравнения е била продукцията на родната им аудиоиндустрия, която няма да коментирам.
Трудно можем да сравним човек, който е започнал аудиокултурата си с дядовото си лампово Dynaco и бащиния си Quad и такъв, който е започнал с изделия, създадени за да може в тях да се влагат частите, неподходящи за военната промишленост...
Няма да му я отнеманме.gogo написа:DDB е с пет звезди, но не му отнемайте едната - да не го изпортя и да ме разбереш криво).
В областта, с която се знимава - ретро аудиоапаратура, Огнян е може би най-добрият, когото лично аз познавам.
-
Nikola Nikolov
Сравнение с 300В може би и не върви за6П6С, но да се принизява,
не съм много съгласен, още повече че тук става често въпрос и за 6П3С, която е почти от същия ранг, а още и ЕЛ34.
6П6С и Ретрото ще свирят на 14 април, а също и 6П45С с 6Еобор.5П и
правения на майтап хибрид
и могат да бъдат чути. 6П45С ще го донеса на 22 април, /6П6С
не се ползва с одобрение и ще го спестя/.
не съм много съгласен, още повече че тук става често въпрос и за 6П3С, която е почти от същия ранг, а още и ЕЛ34.
6П6С и Ретрото ще свирят на 14 април, а също и 6П45С с 6Еобор.5П и
правения на майтап хибрид
и могат да бъдат чути. 6П45С ще го донеса на 22 април, /6П6С
не се ползва с одобрение и ще го спестя/.
-
Nikola Nikolov
Ет ги, след свирня с всичките боксове.
http://lz.no-ip.org/diyaudio/session_20 ... 60152.html
http://lz.no-ip.org/diyaudio/session_20 ... 60152.html
-
Nikola Nikolov