DIY 2x3 W - 6П6С и ЕСС85

Съобщение
Автор
Nikola Nikolov

DIY 2x3 W - 6П6С и ЕСС85

#1 Мнение от Nikola Nikolov »

Щрак
Едни от най-добре свирещите лампи според руските Аудиофили,
аналози на американската 6V6, озвучавала милиони радиоприемници.
Покъртителен бас!
280 лв.

Nikola Nikolov

#2 Мнение от Nikola Nikolov »

10 % Великденска отстъпка! 8)

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Ivan Rachev »

приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно колкото се опитваш ти , опитай се да се базираш на собствени наблюдения ако искаш да те взимат на сериозно и стига с тоя къртеш бас че освен че е смешно , нали се сещаш ГМ70 или ГК71 или ГУ81М или 300Б или 211 какви ниски имат сравнени с 6п6с :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

gogo
отстранен

#4 Мнение от gogo »

Ivan Rachev написа:приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно колкото се опитваш ти , опитай се да се базираш на собствени наблюдения ако искаш да те взимат на сериозно и стига с тоя къртеш бас че освен че е смешно , нали се сещаш ГМ70 или ГК71 или ГУ81М или 300Б или 211 какви ниски имат сравнени с 6п6с :wink:
Иване, все пак да не забравяме и цената :wink:
Една 300В струва колкото целия усилвател, който се предлага тука...А и трудно би могло да става сравнение между тях естествено. BTW, видях че имам една звезда по-малко и в момента "трупам сериозен опит", докато подготвям моноблоци с JJ300В. Не че нещо ме вълнува изгубената ми звезда, ама ми е любопитно къде е хванала пътя :lol: , все пак ти сам беше написал в един предишен си пост "...но звездите няма да ти се свалят защото имаш опита нужен за тях ,..." :wink: . А и нещо не мога пак да пращам лични, даже и от друго PC, та се чудя какво става :roll:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

:D има нов ранг , ако се огледаш хубаво с 5 звезди няма никой , ти ще получиш такъв след като чуем най-накрая някои твой усилвател как свири спрямо усилвател на Рутчо и Етераудио...или мислиш че си натрупал сериозен опит и знаеш всичко....ефтин лампов усилвател който свири много-добре , генерално не същесвува такъв а изключенията могат да се конструират от единици в световен мащаб , това е мойто мнение , кой греши ще разберем на 21/22 :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Borislav Stankov »

gogo написа: ... А и нещо не мога пак да пращам лични, даже и от друго PC, та се чудя какво става :roll:
Гого проверих лично твоята регистрация, нямаш никакви ограничения. Не мога да си обясня причината, поради която не можеш да пращаш лични.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

gogo
отстранен

#7 Мнение от gogo »

Ivan Rachev написа::D има нов ранг , ако се огледаш хубаво с 5 звезди няма никой , ти ще получиш такъв след като чуем най-накрая някои твой усилвател как свири спрямо усилвател на Рутчо и Етераудио...или мислиш че си натрупал сериозен опит и знаеш всичко....ефтин лампов усилвател който свири много-добре , генерално не същесвува такъв а изключенията могат да се конструират от единици в световен мащаб , това е мойто мнение , кой греши ще разберем на 21/22 :wink:
OK, това за ранга го видях (е, все пак не си съвсем прав - DDB е с пет звезди, но не му отнемайте едната - да не го изпортя и да ме разбереш криво :D ).
Не мисля че знам всичко - все пак човек се учи докато е жив. Надявам се да се видим на 21/22 :wink: .

gogo
отстранен

#8 Мнение от gogo »

Borislav Stankov написа:
gogo написа: ... А и нещо не мога пак да пращам лични, даже и от друго PC, та се чудя какво става :roll:
Гого проверих лично твоята регистрация, нямаш никакви ограничения. Не мога да си обясня причината, поради която не можеш да пращаш лични.
В началото, когато проблема се появи за първи път, след няколко дни нещата се оправиха. Преди няколко дни се опитах да отговоря на лично на Goro, но пак не стана...Нямам си и идея къде може да е проблема, но пробвах и от друг компютър - все тая.

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Ivan Rachev написа:приятелю страхувам се че никой в този сайт не взима аудиопортала толкова насериозно
Аз редовно надничам в аудиопортала и за съжаление често виждам да се робува на остарели тенденции, да се подценява елементната база и понякога да се отрича очевидното (ушевадното).
Имат си слух хората, и технически са много напред, но нямат бекграунд. Десетилетия наред единственото, с което са разлолагали за сравнения е била продукцията на родната им аудиоиндустрия, която няма да коментирам.
Трудно можем да сравним човек, който е започнал аудиокултурата си с дядовото си лампово Dynaco и бащиния си Quad и такъв, който е започнал с изделия, създадени за да може в тях да се влагат частите, неподходящи за военната промишленост...
gogo написа:DDB е с пет звезди, но не му отнемайте едната - да не го изпортя и да ме разбереш криво :D ).
Няма да му я отнеманме.
В областта, с която се знимава - ретро аудиоапаратура, Огнян е може би най-добрият, когото лично аз познавам.

Nikola Nikolov

#10 Мнение от Nikola Nikolov »

Сравнение с 300В може би и не върви за6П6С, но да се принизява,
не съм много съгласен, още повече че тук става често въпрос и за 6П3С, която е почти от същия ранг, а още и ЕЛ34.
6П6С и Ретрото ще свирят на 14 април, а също и 6П45С с 6Еобор.5П и
правения на майтап хибрид
и могат да бъдат чути. 6П45С ще го донеса на 22 април, /6П6С
не се ползва с одобрение и ще го спестя/.

Nikola Nikolov

#11 Мнение от Nikola Nikolov »

Ет ги, след свирня с всичките боксове.
http://lz.no-ip.org/diyaudio/session_20 ... 60152.html

Nikola Nikolov

#12 Мнение от Nikola Nikolov »

Продаден !
Следва още един в дървена кутия като японските S2001A.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”