Цял час преди официлано да обявявт, че няма да има концерт - аз го обявих пред чирпанската агитка - виждайки как пичовете от тима-а на Загорка прибират кеговете с бирата обратно в тир-а - положението беше ясно - НЯМА БИРА - КУПОНА СПИРА !!!
Аз съм съгласен със Sveto и yamitko - проблема не мисля, че беше в дъжда ... заради лоша реклама и организация много малко хора си бяха купили билети (тия от Верея мюзик не си направиха труда един плакат да залепят в Чирпан, при положение че за концертите и на най-долнопробните фолк звезди организторите им украсяват града ни като за предизборна кампания) - мисля, че имаше не повече от 1000 човека на стадиона - което е пълен абсурд за концерт от таква класа - скорпионите трябва да са луди да излязат да пеят пред толкова публика.
Само едно им се чудя на организатрите - защо са си играли да вдигат сцена - те още 2-3 дена напред са знаели, че с толкова малко продадени билети концерт няма да има .... трябва да са малуомни за да си мислят, че в деня на концерта ще продадат 10.000 билета ... след като за 3 месеца не могат да продадат и 2000 ...
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....