Scorpions... в (не) Стара Загора

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Scorpions... в (не) Стара Загора

#2 Мнение от Tisho »

yamikto написа:За съжаление концерта на Скорпиънс в Стара Загора се провали :cry: . Чуват се слухове, че има някакъв проблем с организаторите - "Верея мюзик" - фирма регистрирана преди 3 месеца :? . Ако някой знае повече нека пише :?:

Защо?
Какво е станало ?

Аз мислех да ходя ама като разбрах че билетите са по 40лв.... :?

Реших че не си заслужава. :wink:

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

30мин преди началото е обявено, че концерта се отлага за неопределена дата през септември. Офциалната версия е заради лошото време - дъжда им намокрил сцената :lol: По непотвърдени данни публиката за Скорпиънс била едва от около 3000 души, а други присъствали там казват, че е била едва 1000 души.
Аз се питам защо организаторите не си признаят, че група като Скорпионс няма да излезе да пее пред 1000 души публика?

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Tisho »

sveto написа:30мин преди началото е обявено, че концерта се отлага за неопределена дата през септември. Офциалната версия е заради лошото време - дъжда им намокрил сцената :lol: По непотвърдени данни публиката за Скорпиънс била едва от около 3000 души, а други присъствали там казват, че е била едва 1000 души.
Аз се питам защо организаторите не си признаят, че група като Скорпионс няма да излезе да пее пред 1000 души публика?
Спомням си че на концерта на Metallica билетите бяха по 25лв....
А за Скорпионс 40...
Кой да се засили да ходи при тези цени. :wink:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Stefan Stefanov »

Ех, още си пазя едни билети за несъстоялия се концерт на "Мотърхед" ... :cry:

Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Yoan Petrov »

Аз лично невидях никъде реклама за въпросният концерт. Малко са били хората които са разбрали за него, още по-малко тези които са решили да отидат. Личното ми мнение е че концертът се е провалил заради малкото продадени билите, лошото време просто е било добре дошло за организаторите. Лошата организация води до лоши резултати ;). Надявам се поне хората които са закупили билети да не останат разочаровани въпреки отлагането на концерта.

поздрави Йоан :D

mitaka
има опит
има опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от mitaka »

Цял час преди официлано да обявявт, че няма да има концерт - аз го обявих пред чирпанската агитка - виждайки как пичовете от тима-а на Загорка прибират кеговете с бирата обратно в тир-а - положението беше ясно - НЯМА БИРА - КУПОНА СПИРА !!! :lol:

Аз съм съгласен със Sveto и yamitko - проблема не мисля, че беше в дъжда ... заради лоша реклама и организация много малко хора си бяха купили билети (тия от Верея мюзик не си направиха труда един плакат да залепят в Чирпан, при положение че за концертите и на най-долнопробните фолк звезди организторите им украсяват града ни като за предизборна кампания) - мисля, че имаше не повече от 1000 човека на стадиона - което е пълен абсурд за концерт от таква класа - скорпионите трябва да са луди да излязат да пеят пред толкова публика.

Само едно им се чудя на организатрите - защо са си играли да вдигат сцена - те още 2-3 дена напред са знаели, че с толкова малко продадени билети концерт няма да има .... трябва да са малуомни за да си мислят, че в деня на концерта ще продадат 10.000 билета ... след като за 3 месеца не могат да продадат и 2000 ...
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....

MillaM-Sofia

#9 Мнение от MillaM-Sofia »

Не мога да резбера, докога могат да се гаврят с българскити фенове! :x . А що се отнася до организацията и за рекламата на концерта за първи път чувам, че Scorpions са имали намерение да пея в BG, още по малко в Стара Загара :?
Това е пълен УЖАС

Rado Penev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Rado Penev »

MillaM-Sofia написа:Не мога да резбера, докога могат да се гаврят с българскити фенове! :x . А що се отнася до организацията и за рекламата на концерта за първи път чувам, че Scorpions са имали намерение да пея в BG, още по малко в Стара Загара :?
Това е пълен УЖАС
Хмм, странно...Сливен бъкаше от плакати....
За малко да се реша да отида...поне не съм изпуснал нещо...
Наистина жалко, една от най-добрите европейски рок групи си тръгнаха от България разочеровани....

boylera

#11 Мнение от boylera »

Естетсвено, че публика 1000 души са обидно малко за група като Scorpions и 40 лв не са чак толкова много и в каварна не са свирили за по-малко просто другото е поето от организаторите :wink: Scorpions е група, която заслужава както парите си така и по-голяма публика. Аз бях на концерта в каварна миналата година и бих отишъл пак но в момента работя по 12 часа 6 дни в седмицата :( което прави невъзможно излизането ми извън Варна по време на работната седмица.

Аватар
Klaus_Meine
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Klaus_Meine »

New tourdates added!!!
23.09.2006 Stara Zagora Bulgarien Stadium
Don't Stop At The Top ! ! !

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Rumen Zografov »

Klaus_Meine написа:New tourdates added!!!
23.09.2006 Stara Zagora Bulgarien Stadium
Еми...ако искат да го организират в Тутракан,пък после не се състоял концерта... е нормално е!!!Така ще бъде - докато Азис грачи на "Васил Левски",Depeche Mode забиват на половинчатия "Локомотив",а Scorpions ги "заробват" по полята на Стара Загора,музикална индустрия и съответно подобаващи концертни изяви на световни музикални звезди у нас НЯМА ДА ИМА!!! :evil:

П.П. Евалла на Депеш,че направиха невероятното си шоу на съоръжение,което става единствено за обор или курник - "стадион" Локомотив. :prayer:
Изображение

Yankoff

#15 Мнение от Yankoff »

Edgecrusher написа:Scorpions ги "заробват" по полята на Стара Загора
Айде да не почваме тази тема, а?

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”