Помощ за грамофонен ремък
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Помощ за грамофонен ремък
Здравейте всички тук! П)реди 3-4 дни се сдобих с един перфектно запазен грамофон SANYO TP M 15 , който за съжаление се оказа със скъсан ремък. Проблемът е , че въпросния ремък е малко особен и при всичките ми усилия хвърлени за обиколки по магазините и търсене в Интернет се оказва , че не може да се намери. Конфигурацията му е плосък ремък с ширина 4мм и обиколка приблизително 81 см. С точност не мога да кажа за обиколката , защото стария ремък го вадих на парчета , които се разпадаха от старост. Ще бъда много благодарен на всеки , който ме упъти къде мога да си намеря ремък за новата придобивка...
- joro66
- има опит

- Обратна връзка:
Когато търсих ремък за моя грамофон, срещнах същия проблем - няма по магазините. Решението се оказа една работилничка за уплътнения и семеринги тук в Бургас. Изобщо отливат всякакви гумени изделия, така че търси нещо подобно във Варна или Стара Загора. Даваш приблизително размерите за обиколка - все пак е гума и се разтяга 
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Да , мина ми през ума подобен вариант... В краен случай ще търся такъв изход...joro66 написа:Когато търсих ремък за моя грамофон, срещнах същия проблем - няма по магазините. Решението се оказа една работилничка за уплътнения и семеринги тук в Бургас. Изобщо отливат всякакви гумени изделия, така че търси нещо подобно във Варна или Стара Загора. Даваш приблизително размерите за обиколка - все пак е гума и се разтяга
Ами защо да не стане от Фоника , важно е размера да е такъв...toroid написа:В София на 2-3 места има разни ремъци,намирал съм за грамофон PIONEER.От Фоника не става ли?
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Да , позволява известен толеранс в ширината. Измерих с въженце обиколката на диска , която се оказа точно 80 см. Слагам и малко припуск за моторчето , което е съвсем наблизо. Предполагам , че обиколка 81см е достатъчна....toroid написа:Ще проверя,имах някъде такъв нов,неразпечатван/талкиран/и ще го измеря.За ширината почти съм сигурен но за дължината............По принцеп може да се сложи и малко по-тесен мисля.Или по-широк,обикновено диска позволява.
-
Audiomaster
- не знае къде се намира и какво говори
- Обратна връзка:
Бургас,ул."Калоян"100joro66 написа:Когато търсих ремък за моя грамофон, срещнах същия проблем - няма по магазините. Решението се оказа една работилничка за уплътнения и семеринги тук в Бургас. Изобщо отливат всякакви гумени изделия, така че търси нещо подобно във Варна или Стара Загора. Даваш приблизително размерите за обиколка - все пак е гума и се разтяга
Радостин Атанасов
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353
- joro66
- има опит

- Обратна връзка:
Mммм, да. Който е от Бургас знаеAudiomaster написа:Бургас,ул."Калоян"100joro66 написа:Когато търсих ремък за моя грамофон, срещнах същия проблем - няма по магазините. Решението се оказа една работилничка за уплътнения и семеринги тук в Бургас. Изобщо отливат всякакви гумени изделия, така че търси нещо подобно във Варна или Стара Загора. Даваш приблизително размерите за обиколка - все пак е гума и се разтяга
За 1-2 дена, зависи колко работа имат.Hollowman написа:А за колко време изпълняват поръчката ?
Последно промяна от joro66 на Пон Юни 19, 2006 6:07 pm, променено общо 1 път.