То много зависи на какво слушаш. Дори на колонки за комп има малка разлика.cenarius написа:а аз се чудя защо разлика със фуубар-а между мр3 и флак не отркивам . . . . . .
Flac-software
-
rudiem
-
stani80
Извинете за малкия офф топик:
Та аз като тръгна да бърнвам аудио цд с неро и вкарвам направо флаковете, има проблем.Някои от песните не ми ги разпознава(тоест казва че песните не са в тази директория в която трябва да са или нещо такова и не мога да ги кача на цд.А наи-интересното е че през фоодбара и дори през уинапа песните си вървят безупречно.Ако някои знае от какво може да е този тъп проблем моля да пише.
П.С. този "номер" ми го прави и с някои мп3ки

Та аз като тръгна да бърнвам аудио цд с неро и вкарвам направо флаковете, има проблем.Някои от песните не ми ги разпознава(тоест казва че песните не са в тази директория в която трябва да са или нещо такова и не мога да ги кача на цд.А наи-интересното е че през фоодбара и дори през уинапа песните си вървят безупречно.Ако някои знае от какво може да е този тъп проблем моля да пише.
П.С. този "номер" ми го прави и с някои мп3ки
-
alexandrov - некадърника
Re: Flac-software
Flac Fontendstalov написа:Здравейте,
Каква програма ползвате за да конвертнете Flac > WAV , с цел запис на
Audio CD.
-
Teodora Todorova
Провери имената на парчетата, за които ти дава грешка. Ако има ударения, букви, които не са от английската азбука дава грешка и ингорира файла.stani80 написа:Извинете за малкия офф топик:
П.С. този "номер" ми го прави и с някои мп3ки![]()
-
stani80
-
Gavril Gavrilov
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
При MP3 се губят някой съществени честоти , който дават "обемност" и "живот" на музиката. Това са не само високи честоти , но и доста от високите среди. Това си проличава особено , ако се обърне внимание на звученето на соловите барабани на два еднакви записа компресирани по различни начини. МР3-ката придава "кашонесто" звучене на ударните. FLAC е много по-добър метод за компресия в аспект запазване на качеството. На този тракър има доста музика в лослес формати:
http://www.sab.bz
http://www.sab.bz