Flac-software

Съобщение
Автор
rudiem

#16 Мнение от rudiem »

cenarius написа:а аз се чудя защо разлика със фуубар-а между мр3 и флак не отркивам . . . . . .
То много зависи на какво слушаш. Дори на колонки за комп има малка разлика.

stani80

#17 Мнение от stani80 »

Извинете за малкия офф топик:
Та аз като тръгна да бърнвам аудио цд с неро и вкарвам направо флаковете, има проблем.Някои от песните не ми ги разпознава(тоест казва че песните не са в тази директория в която трябва да са или нещо такова и не мога да ги кача на цд.А наи-интересното е че през фоодбара и дори през уинапа песните си вървят безупречно.Ако някои знае от какво може да е този тъп проблем моля да пише.
П.С. този "номер" ми го прави и с някои мп3ки :( :(

Travis

#18 Мнение от Travis »

EAC

alexandrov - некадърника

Re: Flac-software

#19 Мнение от alexandrov - некадърника »

stalov написа:Здравейте,

Каква програма ползвате за да конвертнете Flac > WAV , с цел запис на
Audio CD.
Flac Fontend

Teodora Todorova

#20 Мнение от Teodora Todorova »

stani80 написа:Извинете за малкия офф топик:
Та аз като тръгна да бърнвам аудио цд с неро и вкарвам направо флаковете, има проблем.Някои от песните не ми ги разпознава(тоест казва че песните не са в тази директория в която трябва да са или нещо такова и не мога да ги кача на цд.А наи-интересното е че през фоодбара и дори през уинапа песните си вървят безупречно.Ако някои знае от какво може да е този тъп проблем моля да пише.
П.С. този "номер" ми го прави и с някои мп3ки :( :(
Провери имената на парчетата, за които ти дава грешка. Ако има ударения, букви, които не са от английската азбука дава грешка и ингорира файла.

stani80

#21 Мнение от stani80 »

Много багодаря на Freestate за помоща.Всъщност просто на някои места в песните пишеше "Tiësto" a аз просто го поправих на "Tiеsto" и сега всичко е ОК.
П.С. Никога нямаше да се сетя :)

Gavril Gavrilov

#22 Мнение от Gavril Gavrilov »

Наскоро свалих Орбитал два албума от торент на флак. Не знам как и от кой са правени, но разлика има и то яко. Флака има по-добра динамика, звучи по-отчетливо, и се чуват неща, които мр3-тата просто "скриват". А съм далеч от "златно ухо"!

Аватар
DJ Popa
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#23 Мнение от DJ Popa »

При MP3 се губят някой съществени честоти , който дават "обемност" и "живот" на музиката. Това са не само високи честоти , но и доста от високите среди. Това си проличава особено , ако се обърне внимание на звученето на соловите барабани на два еднакви записа компресирани по различни начини. МР3-ката придава "кашонесто" звучене на ударните. FLAC е много по-добър метод за компресия в аспект запазване на качеството. На този тракър има доста музика в лослес формати:

http://www.sab.bz

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”