200W MOSFET
..
Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)
Re: PCB
tinki написа:Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)
Ето я!

Успех, tinki!!!

P. S. Платката съм я проверил и няма грeшки!!! Единствено в схемата липсва баластен резистор на светодиода за претоварване, но на платката е предвиден (3.3K)!!!
..
тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
Re: ..
И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
Иначе колони имам: тонколони

P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни

Схемата и платката ги има качени в темата, но в момента има проблем с www.hit.bg което разбира се си е съвсем нормално и не е прецедентtehnotronik написа:Здрасти , можели да пратите схемата и платката на tehnotronik@abv.bg
10х предварително

Що се ограничаваш на такава малка мощностDJ_Sven написа:И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
Иначе колони имам: тонколони![]()
P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни

OFFTOPIC
, аз бях заровил томахавката, но явно ти не си
Уверявам те, че ако чуеш тези "МОНКОЛОНИ" как свирят ще разбереш че последното нещо за което стават е трошенето на чинии

Поздрави
Приятелюgps написа:Що се ограничаваш на такава малка мощност![]()
За такива "монколони" предназначени само за трошене на чинии....само 200 вата на канал.......скромно много скромно

Поздрави

Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуя
Знаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели?Инфото което качвам в форума car loudspeakers е 10 % от реалния ми практически опит!Недей да изпадаш до нивото на оня който искаше да ме впечатли с шкода 105 л
Пиши си там за усилвателите и не подскачай когато някой се майтапи 

Не съм казал, че ще се впечатлиш, защото със сигурност си слушал много тонколони, а казах че ще разбереш, че последното нещо за което стават моите е трошенето на чинииgps написа:Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуяЗнаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели

P. S. Последен офтопик, поне от моя страна

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Имам предвид единствено, че за трилентова басрефлексна система не звучи никак зле и не става само за трошене на чинии, както някои хора си мислятalnico написа:Свен увличаш се моляте само не се самозабравяй , ела първо ти до София да усетиш какво е сцена и въздух

Ако имам път към София, задължително ще се отбия при теб

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: