200W MOSFET
-
gps
-
tinki
..
Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)
-
DJ_Sven
Re: PCB
tinki написа:Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)
Ето я!
Успех, tinki!!!
P. S. Платката съм я проверил и няма грeшки!!! Единствено в схемата липсва баластен резистор на светодиода за претоварване, но на платката е предвиден (3.3K)!!!
-
tinki
..
тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
-
DJ_Sven
Re: ..
И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
Иначе колони имам: тонколони
P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни
-
DJ_Sven
Схемата и платката ги има качени в темата, но в момента има проблем с www.hit.bg което разбира се си е съвсем нормално и не е прецедентtehnotronik написа:Здрасти , можели да пратите схемата и платката на tehnotronik@abv.bg
10х предварително
-
gps
Що се ограничаваш на такава малка мощностDJ_Sven написа:И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
Иначе колони имам: тонколони![]()
P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни
-
DJ_Sven
OFFTOPIC
, аз бях заровил томахавката, но явно ти не си
Уверявам те, че ако чуеш тези "МОНКОЛОНИ" как свирят ще разбереш че последното нещо за което стават е трошенето на чинии

Поздрави
Приятелюgps написа:Що се ограничаваш на такава малка мощност![]()
За такива "монколони" предназначени само за трошене на чинии....само 200 вата на канал.......скромно много скромно
Поздрави
-
gps
Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуя
Знаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели?Инфото което качвам в форума car loudspeakers е 10 % от реалния ми практически опит!Недей да изпадаш до нивото на оня който искаше да ме впечатли с шкода 105 л
Пиши си там за усилвателите и не подскачай когато някой се майтапи 
-
DJ_Sven
Не съм казал, че ще се впечатлиш, защото със сигурност си слушал много тонколони, а казах че ще разбереш, че последното нещо за което стават моите е трошенето на чинииgps написа:Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуяЗнаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели
P. S. Последен офтопик, поне от моя страна
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
DJ_Sven
Имам предвид единствено, че за трилентова басрефлексна система не звучи никак зле и не става само за трошене на чинии, както някои хора си мислятalnico написа:Свен увличаш се моляте само не се самозабравяй , ела първо ти до София да усетиш какво е сцена и въздух
Ако имам път към София, задължително ще се отбия при теб
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: