Проблем голям, помагайте!!!!!!!!!
-
ican4eto
Проблем голям, помагайте!!!!!!!!!
Инсталирах си Адобе Аудитион 1.5 и какво става, пускам си едно ЦД и му свалям една от песните, която имам и на флак формат, но при ЦД варианта ми се губят високите при струнното изпълнение, в увода!!! Пускам го след това самото ЦД и сравнявам на слух и има доста по-малка разлика с плеъра през който пускам и флак-овете?!? Има ли някой идея за какво иде реч
Благодаря на всеки отзовал се!
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
RazoR
Това за което се сещам аз е че качеството може да се прецаква при свалянето на аудиото от си-ди то - най добре свали песента с Exact Audio Copy в wave формат и после си го отвори в аудишъна.
Виж данеби плейъра с който пускаш фляковете
да няма включени някъкви еквилайзери и тем подобни простотии.
Може би ако дадеш малко по-подробно инфо ще мога да кажа още нещо.
Виж данеби плейъра с който пускаш фляковете
Може би ако дадеш малко по-подробно инфо ще мога да кажа още нещо.
- sparky
- има опит

- Обратна връзка:
Ми конвертирай flac-а, на който не се губят високите и го запиши като audio CD, после виж това как ще излезе на CD плеъра ти.
Ако ползваш компютъра и за двете (и CD и flac), виж как се плейват музикалните CDта (ако си с windows XP и нагоре). На повечето CD устройства аналоговият изход от CD-то е под всякаква критика, и е по добре да се плейват дигитално, тоест windows-а си ги прочита в цифров вид, и ги праща към звуковата карта (по същия начин както се плейват и flac и wav).
Ако ползваш компютъра и за двете (и CD и flac), виж как се плейват музикалните CDта (ако си с windows XP и нагоре). На повечето CD устройства аналоговият изход от CD-то е под всякаква критика, и е по добре да се плейват дигитално, тоест windows-а си ги прочита в цифров вид, и ги праща към звуковата карта (по същия начин както се плейват и flac и wav).
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
аз не усещам разлика между flac/alac/ape и wav - еднакви са до бит
виж да не ти е включен някой еквалайзер и да те бърка - или на плейъра или в самите настройки на аудиото на уиндоуса
виж да не ти е включен някой еквалайзер и да те бърка - или на плейъра или в самите настройки на аудиото на уиндоуса
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES