pioneer amp
-
valv
pioneer amp
PIONEER A-209R някой има ли впечатления от този усилвател... и изобщо има ли смисъл да се купува нещо такова или да се насоча към втора употреба...някой Marantz na 20-тина години?
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Разгледах го в нет-а
Какво да ти кажа, най-обикновен усилвател. Не очаквай нещо особено. От друга страна на хартия усилватели не се слушат. В България и на живо не става. Ако имаш възможност, слушай го и ако ти хареса, купувай...
-
valv
Re: Разгледах го в нет-а
т.е. не е свръх зле? 10х:) бях се уплашил че ще ме изгоните с тоя 300 левов въпросkirilov написа:Какво да ти кажа, най-обикновен усилвател. Не очаквай нещо особено. От друга страна на хартия усилватели не се слушат. В България и на живо не става. Ако имаш възможност, слушай го и ако ти хареса, купувай...
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Цената
Не е проблем цената...
Май в сайта се заблуждават всички, мислейки си, че тук си купуваме само неща от 10К в левове нагоре...
За мен изобщо не е така. Тук сме по-скоро за да си помагаме да не правим грешки в избора си или да правим нещата сами доколкото можем. Моят усилвател не е повече от 400 лв. части, но съм вложил близо 6 месеца свободно време...
Май в сайта се заблуждават всички, мислейки си, че тук си купуваме само неща от 10К в левове нагоре...
За мен изобщо не е така. Тук сме по-скоро за да си помагаме да не правим грешки в избора си или да правим нещата сами доколкото можем. Моят усилвател не е повече от 400 лв. части, но съм вложил близо 6 месеца свободно време...
-
valv