pioneer amp

Съобщение
Автор
valv

pioneer amp

#1 Мнение от valv »

PIONEER A-209R някой има ли впечатления от този усилвател... и изобщо има ли смисъл да се купува нещо такова или да се насоча към втора употреба...някой Marantz na 20-тина години?

valv

#2 Мнение от valv »

шшшшшшшт!;)

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Разгледах го в нет-а

#3 Мнение от Kiril Kirilov »

Какво да ти кажа, най-обикновен усилвател. Не очаквай нещо особено. От друга страна на хартия усилватели не се слушат. В България и на живо не става. Ако имаш възможност, слушай го и ако ти хареса, купувай...

valv

Re: Разгледах го в нет-а

#4 Мнение от valv »

kirilov написа:Какво да ти кажа, най-обикновен усилвател. Не очаквай нещо особено. От друга страна на хартия усилватели не се слушат. В България и на живо не става. Ако имаш възможност, слушай го и ако ти хареса, купувай...
т.е. не е свръх зле? 10х:) бях се уплашил че ще ме изгоните с тоя 300 левов въпрос :P

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Цената

#5 Мнение от Kiril Kirilov »

Не е проблем цената...
Май в сайта се заблуждават всички, мислейки си, че тук си купуваме само неща от 10К в левове нагоре...
За мен изобщо не е така. Тук сме по-скоро за да си помагаме да не правим грешки в избора си или да правим нещата сами доколкото можем. Моят усилвател не е повече от 400 лв. части, но съм вложил близо 6 месеца свободно време...

valv

#6 Мнение от valv »

взех го. комплект с eltax symphony 8.3...
на първи 2 дни слушане баса ми идва в повече...
ама.. свирнаха що годе...мисля не по зле от mission M33 + denon PMA255UK..ако не и по добре
и мнооого по добре от Jamo E-350/Jamo X-500 + Yamaha ax-496

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”