Музика, която си заслужава да се слуша само на лампа
-
big_horn
-
Старшина-хайфист
Абе давам си единия бъбрек да чуя Oxigen , Zoolok , Equinoxy , Magnetic Fields на Жан Мишел Жар на нещо качествено. Сигурен съм , че после ще ме вкарат в лудницата , защото ще си мисля , че съм Люк Скайуокър
. Интересно как ли ще звучат на хорни църковно-славянските песнопения на Йоан Кукузел ???? Аз сега на МР3 като ги слушам направо настръхвам , пък не знам.... Някой ако е слушал м-р Жар на хорни , да сподели впечатления плиййййз...
-
Teodora Todorova
-
Nikolay_Hristov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
osho
звук
ще помоля някой да качи някъде некомпресирано парче на изпълнител с живи инструменти за да го дръпна и да ходя по магазините с диска за да си избера тонколони. В момента нямам критерий тъй като слушам мп3 на руски тонколони и изведнъж ми се прииска да чуя нещата които се споменават/ настръхване,изпразване по време на слушане и тн. ////////////от GPS: слушаш мп3 на руски колони
остава да кажеш че усилвателя ти е "Студио 2х35 W"-това е възможно най-отвратителната комбинация за която се сещам
А иначе дрънкаш глупости за самоделки чекиджия нещастен!
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Недей го дава, ако не е от плоча.DJPOPA написа:Абе давам си единия бъбрек да чуя Oxigen , Zoolok , Equinoxy , Magnetic Fields на Жан Мишел Жар на нещо качествено.
Попадали са ми 3-4 оригинални диска на Zoolook и всички звучат отвратително. За жалост затрих лентата, на която бях записал този албум от чисто нова плоча.
-
Teodora Todorova
Толкова добре го каза! Музиката е около мен буквално. Всеки ден съм на различни концерти .. понякога е изморително, но пък от толкова приятна умора не мога да се оплаквам.velinski написа:По темата... разликата е, че когато преди бях просто меломан с огромна колекция слушах музика.
Откакто се занимавам с лампи и слушам колекцията си през тях аз съм в музиката (или музиката е в мен, както се казваше)
Лампите скъсяват дистанцията, сливат слушателя с музиката, правят го част от нея. Те са топли романтични блещукащи медиатори
Поздрави,
Freestate
-
fagott
музиката, която...
По темата за тъмното слушане. Какво ще кажете за Рави
Шанкар/не е равин/ в компания с източните запалени арома-
ти...и дежурния транс, едва ли не до нирвана...и пушекът от
тлеещите клечки...и музиката от двете струни. Напълно раз-
бирам Джордж Харисън и Джон Макглафлин Махавишну-него-
вите изкрейзили ученици...
Шанкар/не е равин/ в компания с източните запалени арома-
ти...и дежурния транс, едва ли не до нирвана...и пушекът от
тлеещите клечки...и музиката от двете струни. Напълно раз-
бирам Джордж Харисън и Джон Макглафлин Махавишну-него-
вите изкрейзили ученици...
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ей,момчета и момиче
,искам и аз най-накрая да се просветля относно "света на ламбите и хорните"
Още съм млад и зелен PN-преход
,но искам да усетя и да прозра истината най-накрая,не искам вечно "запушен" да си ходя
ИСКАМ ВАКУУУУУУУМ!!!
Тия сцени,тия обеми,тия присъствия - къде саааааа
Искам да живея 3D 
Още съм млад и зелен PN-преход
Тия сцени,тия обеми,тия присъствия - къде саааааа