Музика, която си заслужава да се слуша само на лампа

Съобщение
Автор
big_horn

#31 Мнение от big_horn »

:lol: ха ха ха това със Сонито и Рубина много ми хареса. Аналогично е и широките ленти в хорна. Просто лошо записаните звуци се чуват ноправо дразнещо. Но пък от качествените неща наистина настръхваш :js

Старшина-хайфист

#32 Мнение от Старшина-хайфист »

Абе давам си единия бъбрек да чуя Oxigen , Zoolok , Equinoxy , Magnetic Fields на Жан Мишел Жар на нещо качествено. Сигурен съм , че после ще ме вкарат в лудницата , защото ще си мисля , че съм Люк Скайуокър :D . Интересно как ли ще звучат на хорни църковно-славянските песнопения на Йоан Кукузел ???? Аз сега на МР3 като ги слушам направо настръхвам , пък не знам.... Някой ако е слушал м-р Жар на хорни , да сподели впечатления плиййййз...

Teodora Todorova

#33 Мнение от Teodora Todorova »

Носи бъбрека (десен ми трябва) и най-вече дисковете, които искаш да чуеш; прати лично да се разберем кога е удобно и идвай в София. :mrgreen:
ПС: Мр Жар звучи ммм не мога да опиша.

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#34 Мнение от Nikolay_Hristov »

Ами.. гледай ушите да не си забравиш, че... цялата разходка ше се обезмисли :D

osho

звук

#35 Мнение от osho »

ще помоля някой да качи някъде некомпресирано парче на изпълнител с живи инструменти за да го дръпна и да ходя по магазините с диска за да си избера тонколони. В момента нямам критерий тъй като слушам мп3 на руски тонколони и изведнъж ми се прииска да чуя нещата които се споменават/ настръхване,изпразване по време на слушане и тн. ////////////от GPS: слушаш мп3 на руски колони 8O остава да кажеш че усилвателя ти е "Студио 2х35 W"-това е възможно най-отвратителната комбинация за която се сещам :D А иначе дрънкаш глупости за самоделки чекиджия нещастен!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#36 Мнение от Daniel Petrov »

Така няма да стане, първо се слуша въпросната музика на нещо, което може да се приеме за някакъв еталон, после се ходи и се слуша същата музика в магазина, купуваш това, от което най малко ти се драйфа или което най дълго би изтърпял у вас без да го изхвърлиш през прозореца
:mrgreen: :HMguit
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#37 Мнение от Rumen Suvandjiev »

DJPOPA написа:Абе давам си единия бъбрек да чуя Oxigen , Zoolok , Equinoxy , Magnetic Fields на Жан Мишел Жар на нещо качествено.
Недей го дава, ако не е от плоча.
Попадали са ми 3-4 оригинални диска на Zoolook и всички звучат отвратително. За жалост затрих лентата, на която бях записал този албум от чисто нова плоча.

Teodora Todorova

#38 Мнение от Teodora Todorova »

velinski написа:По темата... разликата е, че когато преди бях просто меломан с огромна колекция слушах музика.

Откакто се занимавам с лампи и слушам колекцията си през тях аз съм в музиката (или музиката е в мен, както се казваше) :wink:

Лампите скъсяват дистанцията, сливат слушателя с музиката, правят го част от нея. Те са топли романтични блещукащи медиатори :D
Толкова добре го каза! Музиката е около мен буквално. Всеки ден съм на различни концерти .. понякога е изморително, но пък от толкова приятна умора не мога да се оплаквам.
Поздрави,
Freestate :mrgreen:

fagott

музиката, която...

#39 Мнение от fagott »

По темата за тъмното слушане. Какво ще кажете за Рави
Шанкар/не е равин/ в компания с източните запалени арома-
ти...и дежурния транс, едва ли не до нирвана...и пушекът от
тлеещите клечки...и музиката от двете струни. Напълно раз-
бирам Джордж Харисън и Джон Макглафлин Махавишну-него-
вите изкрейзили ученици...

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#40 Мнение от Rumen Zografov »

Ей,момчета и момиче :wink: ,искам и аз най-накрая да се просветля относно "света на ламбите и хорните" :D
Още съм млад и зелен PN-преход :twisted: ,но искам да усетя и да прозра истината най-накрая,не искам вечно "запушен" да си ходя :cry: ИСКАМ ВАКУУУУУУУМ!!! 8O
Тия сцени,тия обеми,тия присъствия - къде саааааа :?: :!: Искам да живея 3D :idea:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”