gps, чел съм ти мненито за автоговорителите!Уви не съм видял качествена 12-ска, която да е под 150-200 лева за домашно озвучаване.Уви и аз съм от бюджетните юзъри, дето се опитват от нищо да правят нещо.На ясно съм, че това няма да е максимално добрия вариант, но има няколко неща!Интересно ми е да чуя как звучи бандпасс, така или иначе ще връзвам всичко към компютър и ще се слушат mp3-ки, неща , които нямат нищо общо с Hi-Fi

, за това искам с малко средства да изкарам максимално добър звук спямо вложените материали.Ценат на този високоговориел е 67лева.Като изработка доста ми допадна ( няма нищо общо с LAMAR, MS-SOUND или HI-SOUND), а и симулациите ми харесаха, а крайния резултат ще видя тия дни, ако успея да го сглобя.Още чакам съвети относно закъсненията.Изобщо не знам приличните граници, които да гоня.Ще съм благодарен ако дадете някоя добра идея в конструктивно отношение.
Edit:
1.Като материал смятам да ползвам ОСБ-и ( за тези, които не знаят - това е материал като ПДЧ-то, но с по едри частици)Впроса ми е дали е подходящ или ще имам проблеми с него?
2.Купих силиконова вата - на пипане е доста мека и е дебела около 2,5см, но не знам дали може да се ползва като звукопоглъщащ материал.
3.Навсякъде търсих из Пловдив и не можах да намеря рефлектори с диаметър 50мм и дължина над 100мм, което не ме устройва като вариант.Мога ли да изрежа лицевата част и да залепя парче от пвц тръба с нужната дължина?
Като гледам страшно импровизиране ще падне, дано се получи нещо!Имам парчета дебел шперплат, както и ПДЧ-18мм, но няма да стигне за целия бокс, а ОСБ имам в изобилие - дебелината му е пак около 20мм и е доста здрав като материал.