Как да свържа стерео еквалайзер към 7.1 ресийвър?
-
tochnia
-
tochnia
-
IvoNovakov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
tochnia
Е то е ясно, че качествено и силно звучене са две различни направления в Hi-Fi-то, а колкото до апаратурата ми.. аз по горе обясних как съм стигнал до тая съвкупност от техника... и понеже home audito-то не ми достигна като сила.. реших да мина към професионално доколкото мога да си позволя де... а за масовите мероприятия си мисля че там ги озвучават главно със стерео и колонки от поне 2х500В каквито аз нямам все още ..
А иначе трябва наистина да чуя това което вие имате за еталон на качеството, и се надявам шока да не е много голям, защото за сегашната ми техника съм положил доста усилия да си я купя... и ще е гадно да разбера че съм сбъркал и то много... :oops
А иначе трябва и някои път да се запозная и с някои от експертите на тема аудио от русе... защото супер ме кефи всичко свързано с аудиото и може да се каже че това ми е любимото хоби в момента...
А иначе трябва наистина да чуя това което вие имате за еталон на качеството, и се надявам шока да не е много голям, защото за сегашната ми техника съм положил доста усилия да си я купя... и ще е гадно да разбера че съм сбъркал и то много... :oops
А иначе трябва и някои път да се запозная и с някои от експертите на тема аудио от русе... защото супер ме кефи всичко свързано с аудиото и може да се каже че това ми е любимото хоби в момента...
-
rudiem
Искам само да те попитам този Behringer какви характеристики има т.к. съм чувал транзисторен амп с професионална колона при мощност 200В и мнението ми е, че такава мощност за вкъщи е непоносима освен ако не си решил да изпотрошиш по-голямата част от стъкларията. А онези 1200В на канал какво ли ще свършат?
-
tochnia
Значи усилвателя Beringher е с параметри при 1khz @ 0.1% THD Stereo : 8Om - 2x500W, 4Om - 2x750W, 2Om - 2x1200W, Brigged mono 4Om 1khz @ 0.1% THD - 2400W. Но трябва да направя уточнението че ампа още не съм си го пускал защото го имам от малко време и сега бях зает с дипломна работа, а пък и трябва да внимавам с него да не си изгоря тонколоните, защото засега нямам професионални такива, а пък и замисъла с него е да извади наистина силен звук... демек такъв какъвто го усещаш с цяло тяло.. всички сме ходили по дискотеки и знаем за какво става дума, но от друга страна аз не искам само мощен звук но и добро звучене..
Мен даже сега малко ме е яд че се засилих чак на такава мощност а не и взех Yamaha, Peavey или нещо такова като марка... ама като няма човек кои да го консултира какво точно да си купи.. а пък и бях чел добри мнения за този усилвател.
Мен даже сега малко ме е яд че се засилих чак на такава мощност а не и взех Yamaha, Peavey или нещо такова като марка... ама като няма човек кои да го консултира какво точно да си купи.. а пък и бях чел добри мнения за този усилвател.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
tochnia
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
MraSn
ПРАВИЛНО спри се с тая сила!Freeman написа:Може би доста от нас (включително и аз) сме минали през манията за големи мощности. Така е докато един ден човек или се осъзнае или си остава заблудена овца.
ако искаш си купи оборудване за дискотека и си трощи мивката , но качество...най добре започни с колоните , дории и да ти дадат некой лампов..за какво ти е кат имаш колони - кенефи
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
3,5 вата еднотактен лампов клас А е 2Х1200 пъти по-добро решение от твоя амп.tochnia написа:Хехе
Ама поне сте весели.. нямал съм..
може и за вас транзисторен амп да е нямане...
ама аз все пак искам вашето мнение за моят амп 2х1200В... дали е добър.. какво друго е можело да си взема вместо него (говорим за неговата мощност и транзисторен)?
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers
-
tochnia