Вариация на тема "Среден ТЛ Проект"
-
gps
Понеже още не съм взел FRS8 и само го гледам в сайта на визатон-ако му се сложи компенсационен магнит с цел увеличаване на чувствителноста?Дори 1db повечко ще е добре още повече при паралел ефекта ще се удвои.Вероятно ще се наложи да се сложи и метална екранировка да покрие двата магнита и да увеличи ефекта от допълнителния.За да не се увеличава бюджетно проекта може да се ползват магнити от стари говорители или от нови TV/PC говорителчета за 2-3 лв.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
Направих проби с W100S.Първо го сложих в 53 инча дълга линия офсет 6 инча-наистина слиза ниско но с загуба на SPL.Затова набързо прекроих кутията на 50 инча с офсет 3 инча и резултатът повече ми хареса.Разбира се без 8-цата отгоре резултатите не са пълноценни но просто исках да чуя на практика възможностите на W100S.Eдин съвет към начинаещите които се хванат с този проект-вижте в темата на kirilov "Среден TL проект" снимките от процеса на изработване на кутията-обърнете внимание че отворите на говорителите отвътре са фрезовани под конус.Това е важно!Аз използвах за преден панел 22 мм материал и отрязах отвора плътно по монтажния размер на говорителя-в резултат на това при монтиране на говорителя прозорците в шасито почти се запушиха.При първите проби звука излизаше един хилав но като ми светна да разширя под конус отворите навътре нещата се оправиха.