200W MOSFET

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
gps

#16 Мнение от gps »

Що не си направите плавно регулируемо захранване-така ще омекотявате и втвърдявате баса плавно!!

tinki

..

#18 Мнение от tinki »

Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)

DJ_Sven

Re: PCB

#19 Мнение от DJ_Sven »

tinki написа:Смятам да я правя,но сега имам проблем с компа и немога да се занимавам с платката.Ако някой ми я прати ще я пробвам и ще споделям мнения(елементите ги имам от доста време)
Изображение

Ето я! :wink: Аз вече сериозно съм се захванал с проекта и не знам кой от нас двамата пръв ще има впечатления от схемата :lol: Намерих радиатори по 2000см^2 и се чудя дали ще са достатъчни на канал :?
Успех, tinki!!! :wink:

P. S. Платката съм я проверил и няма грeшки!!! Единствено в схемата липсва баластен резистор на светодиода за претоварване, но на платката е предвиден (3.3K)!!!

tinki

..

#20 Мнение от tinki »

тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.

DJ_Sven

Re: ..

#21 Мнение от DJ_Sven »

tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.
Иначе колони имам: тонколони :wink: :lol:

P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни :?

DJ_Sven

#23 Мнение от DJ_Sven »

tehnotronik написа:Здрасти , можели да пратите схемата и платката на tehnotronik@abv.bg
10х предварително
Схемата и платката ги има качени в темата, но в момента има проблем с www.hit.bg което разбира се си е съвсем нормално и не е прецедент :smt070

gps

#24 Мнение от gps »

DJ_Sven написа:
tinki написа:тези дни я ецвам и ще лепя.Незнам само на какви колони ще я слушам защото мойте не са вкъщи сега,но ще измисля нещо:)благодаря за PCB-то.
И аз утре смятам да направя платките, но все още нямам останалите елементи.
Иначе колони имам: тонколони :wink: :lol:

P. S. Вече имам радиатори по 4600см^2 на канал и се надявам да са достатъчни :?
Що се ограничаваш на такава малка мощност :D :wink: За такива "монколони" предназначени само за трошене на чинии....само 200 вата на канал.......скромно много скромно :D

DJ_Sven

#25 Мнение от DJ_Sven »

OFFTOPIC
gps написа:Що се ограничаваш на такава малка мощност :D :wink: За такива "монколони" предназначени само за трошене на чинии....само 200 вата на канал.......скромно много скромно :D
Приятелю :lol: , аз бях заровил томахавката, но явно ти не си :wink: Уверявам те, че ако чуеш тези "МОНКОЛОНИ" как свирят ще разбереш че последното нещо за което стават е трошенето на чинии :!: :!: :!:
Поздрави :wink:

gps

#26 Мнение от gps »

Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуя :wink: Знаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели?Инфото което качвам в форума car loudspeakers е 10 % от реалния ми практически опит!Недей да изпадаш до нивото на оня който искаше да ме впечатли с шкода 105 л :wink: :D Пиши си там за усилвателите и не подскачай когато някой се майтапи :wink:

DJ_Sven

#27 Мнение от DJ_Sven »

gps написа:Мислиш ли че ще се впечатля като ги чуя :wink: Знаеш ли колко автоговорители минават през ръцете ми за автосубове включително и джибиели
Не съм казал, че ще се впечатлиш, защото със сигурност си слушал много тонколони, а казах че ще разбереш, че последното нещо за което стават моите е трошенето на чинии :!: Като акцентираш на JBL лично аз оставам с впечатление, че за теб звученето на колоната се определя главно от типът и звученето на басовия драйвер. Колкото и да не ти се вярва, но от моите тонколони като цяло можеш да доловиш доста детайли, присъствие, сцена, въздух и т. н. Ако имаш някога път към Лом ... обади ми се :smt020

P. S. Последен офтопик, поне от моя страна :!:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#28 Мнение от Ivan Rachev »

DJ_Sven написа: от моите тонколони като цяло можеш да доловиш доста детайли, присъствие, сцена, въздух и т. н.:!:
Свен увличаш се моляте само не се самозабравяй , ела първо ти до София да усетиш какво е сцена и въздух :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

DJ_Sven

#29 Мнение от DJ_Sven »

alnico написа:Свен увличаш се моляте само не се самозабравяй , ела първо ти до София да усетиш какво е сцена и въздух :wink:
Имам предвид единствено, че за трилентова басрефлексна система не звучи никак зле и не става само за трошене на чинии, както някои хора си мислят :!:
Ако имам път към София, задължително ще се отбия при теб :wink:

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#30 Мнение от Teodor Ainadjiev »

"DJ"_Sven след като си слушал етерите, ще ти се иска да си хвърлиш
Н-лентовата система през терасата ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Полупроводникови усилватели”