Аз съм се захванал с ето това точно поради бюджета ми в момента... мисля че отговаря на твоя...

"доста скъпи"те фрс8 са по 18 лева брояlamar_bb написа:аз сам си харесал един друг модел но високоговорителите незнам колко струват и са доста скъпи модела е малките тл
Ами като са лесни за изпълнение хорните прави. Защо слушаш на това в моментами харесват и са лесни за изпалнениие
Чакай, чакай... Какво искаш да и правиш на хорната, че неразбрахlamar_bb написа:да прави сте като се поразрових ми харесва този вариант но изкам да питам ако сложа да кажем на малката хорна с фостер този високоговорител на висатон и овелича колоната с колкото е необходимо какво ще се получи ще има ли смисал
А аз какво писах един пост по-надолу? Писах на Симонов, ама на теб ще ти обясня лично - има Foster!Nikolai Nikolov написа:А Simonov какво попита два поста нагоре преди твоят ?!?Nanko Rusev, Crossblade написа:А Foster какво е![]()
В темата ясно е писано че се ползва FR10(103е) за 120мм широчина и FR13(126е) за 150мм. Няма какво да се правиш на дизайнер и да си увеличаваш на твое усмотрение.lamar_bb написа:имах предвид малката хорна с fostex fe103e мога ли да я уголема и да и сложа високоговорителя на visaton fr10 които струва 18 лева от проекта low cost bl horn with tr10(fr13)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта