Аз съм се захванал с ето това точно поради бюджета ми в момента... мисля че отговаря на твоя...
моята системка
-
lamar_bb
-
lamar_bb
малките хорни с фостекс ми харесват и са лесни за изпалнениие но незнам колко струват високоговорителите и ако може да сменя с друг високоговоител за бас защото моите колони могат да сваршат временно работа или някои друг проект които колоните да са около 50 70 вата ще станат но
Последно промяна от lamar_bb на Нед Яну 14, 2007 5:01 pm, променено общо 1 път.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
"доста скъпи"те фрс8 са по 18 лева брояlamar_bb написа:аз сам си харесал един друг модел но високоговорителите незнам колко струват и са доста скъпи модела е малките тл
Вместо да пишеш *акаш* по всяка тема може да поразгледаш форума - много неща са отдавна изписани
Ами като са лесни за изпълнение хорните прави. Защо слушаш на това в моментами харесват и са лесни за изпалнениие
-
lamar_bb
да прави сте като се поразрових ми харесва този вариант но изкам да питам ако сложа да кажем на малката хорна с фостекс този високоговорител на висатон и овелича колоната с колкото е необходимо какво ще се получи ще има ли смисал
Последно промяна от lamar_bb на Нед Яну 14, 2007 5:04 pm, променено общо 1 път.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
bachelor
- има опит

- Обратна връзка:
Чакай, чакай... Какво искаш да и правиш на хорната, че неразбрахlamar_bb написа:да прави сте като се поразрових ми харесва този вариант но изкам да питам ако сложа да кажем на малката хорна с фостер този високоговорител на висатон и овелича колоната с колкото е необходимо какво ще се получи ще има ли смисал
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
lamar_bb
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
А аз какво писах един пост по-надолу? Писах на Симонов, ама на теб ще ти обясня лично - има Foster!Nikolai Nikolov написа:А Simonov какво попита два поста нагоре преди твоят ?!?Nanko Rusev, Crossblade написа:А Foster какво е![]()
В темата ясно е писано че се ползва FR10(103е) за 120мм широчина и FR13(126е) за 150мм. Няма какво да се правиш на дизайнер и да си увеличаваш на твое усмотрение.lamar_bb написа:имах предвид малката хорна с fostex fe103e мога ли да я уголема и да и сложа високоговорителя на visaton fr10 които струва 18 лева от проекта low cost bl horn with tr10(fr13)