Който знае нещо за Тонсил

Съобщение
Автор
Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Който знае нещо за Тонсил

#1 Мнение от Anakin »

А бре значи имам сега 2 басчета 12'' Тонсил полски май бяха доста старички но не ползвани свирят перфектно спрямо китайските говорители но въпроса ми е някой запознат ли е с литража на кутията съжалявам че нямам никаква качествена информация за говорителя но ако някой се е сблъсквал с такъв тип говорители знам само че са 88-89дб 8ома ако има някой който може да изкаже мнение нека заповяда :(

Аватар
100
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

100

#2 Мнение от 100 »

Дай точния тип на говорителите. Имам едни каталози от преди 3-4 год. на Тонсил, може и да ги има вътре. Тях ги бяхя купили Pioneer и крояхя големи работи, но после работата затихна. Ако са много стари, няма да мога да ти помогна.

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Ivo_Hristev »

Ще взема да почна да меря параметри на unknown говорители срещу 5 лв. :lol: така като гледам няма да остана без работа...

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Anakin »

Значи gps модела на тонсилите които трябва да вкараме в кутии са стари модела е LT300 но в нета нищо не можем да наперим от 1 година ако можех помогни ще съм ти много благодарен а и другите чуствайте се поканени да помагате ако можете кой с каквото може да казва

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Anakin »

Значи питал съм в сервизи защо се получава едно своеобразно невероятно пукане което може да те докара до инфаркт както си свири изведнъж страшно силно изпуква и ми казаха че от големия обем 120л басрефлекс мембраната прави много ход и удря намотката в магнита прави искра и за това пука мисля че са хи-фи почти съм сигурен дай инфо за кутия на някои 12'' хи-фи тонсил да експерементирам и да видим какво ще се получи
Айде със здраве

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Anakin »

Ами чесно казано наистина е зловещо и един приятел падна от стола защото не знаеше значи може да ги претоварвам макар че човека от който ги купих да каза че са 120Вата но както и да е те са на 3 лентова система и с теак ар600 да едва ли ги претоварвам то както каза за дифузиора наистина едва ли е настроен понеже не знам на какво да го настроя сам виждаш че нямам параметри :( :D а и когато ги правехме не се бяхме запалили и не ни интересуваше колко е важна кутията за да свири един говорител и все пак ако ти попадне от някъде каталога който спомена че може да ги има параметрите обаждаи са :D

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Anakin »

Ок ке измислим нещо нема се остаим :D ще почета из форума то имаше едни схеми от кирилов за уред за замерване тай че ще видя :D
аре точка на темата :D

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Ivo_Hristev »

Обади ми се към края на седмицата да ги мернеме тез параметри и да сядаш да смяташ...

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от Anakin »

Шефе няма начин от бургас съм ама ние направихме едни прилични на звук колонки не са особено велики ама стават

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”