Който знае нещо за Тонсил
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Който знае нещо за Тонсил
А бре значи имам сега 2 басчета 12'' Тонсил полски май бяха доста старички но не ползвани свирят перфектно спрямо китайските говорители но въпроса ми е някой запознат ли е с литража на кутията съжалявам че нямам никаква качествена информация за говорителя но ако някой се е сблъсквал с такъв тип говорители знам само че са 88-89дб 8ома ако има някой който може да изкаже мнение нека заповяда 

- 100
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
100
Дай точния тип на говорителите. Имам едни каталози от преди 3-4 год. на Тонсил, може и да ги има вътре. Тях ги бяхя купили Pioneer и крояхя големи работи, но после работата затихна. Ако са много стари, няма да мога да ти помогна.
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Значи питал съм в сервизи защо се получава едно своеобразно невероятно пукане което може да те докара до инфаркт както си свири изведнъж страшно силно изпуква и ми казаха че от големия обем 120л басрефлекс мембраната прави много ход и удря намотката в магнита прави искра и за това пука мисля че са хи-фи почти съм сигурен дай инфо за кутия на някои 12'' хи-фи тонсил да експерементирам и да видим какво ще се получи
Айде със здраве
Айде със здраве
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ами чесно казано наистина е зловещо и един приятел падна от стола защото не знаеше значи може да ги претоварвам макар че човека от който ги купих да каза че са 120Вата но както и да е те са на 3 лентова система и с теак ар600 да едва ли ги претоварвам то както каза за дифузиора наистина едва ли е настроен понеже не знам на какво да го настроя сам виждаш че нямам параметри
а и когато ги правехме не се бяхме запалили и не ни интересуваше колко е важна кутията за да свири един говорител и все пак ако ти попадне от някъде каталога който спомена че може да ги има параметрите обаждаи са 

- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: