В колата имам 2 елипси по 80W RMS.,2х15см по 70W RMS.. , 2х 13 см по 50 RMS, 2 пищялки по 50 W RMS . и суб. 300W RMS.. . Та вьпроса е -колоко ампера трябва да е бушоньт които се слага на захранваштият кабел които трьгва директно от акумолатора , в момента е 50 ампера и когато си усиля CD-то почти на мах. бушона гори и всичко спира
ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ !
-
HX_Vextor
ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ !
Даите ми сьвет . Проблема е следният ! Става дума за кар аудио .
В колата имам 2 елипси по 80W RMS.,2х15см по 70W RMS.. , 2х 13 см по 50 RMS, 2 пищялки по 50 W RMS . и суб. 300W RMS.. . Та вьпроса е -колоко ампера трябва да е бушоньт които се слага на захранваштият кабел които трьгва директно от акумолатора , в момента е 50 ампера и когато си усиля CD-то почти на мах. бушона гори и всичко спира
Последно промяна от HX_Vextor на Сря Ное 23, 2005 12:04 am, променено общо 3 пъти.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
fagott
моля,
Ами ти колко мислиш, че дърпа ток тази цялата дандания...
почти колкото стартера на колата/грубо казано/, разбира се,
че е малък бушона...А как си с ушите и бъбреците?
-
HX_Vextor
еми усилвателите са 2 . единият е Sony XM-SD46 X 4х70 RMS ., а другият (които е за суба ) е Pioneer GM-5100 T ползвам на " Bridge" защото е двуканален с и така прави 1х300 RMS .3aropka написа:Това не зависи от количеството на говорителите, а от мощността на усилвателя!
Освен това по-малко говорители свирят по-добре. Няма смисъл от голям брой.
Последно промяна от HX_Vextor на Вто Ное 22, 2005 9:52 pm, променено общо 1 път.
-
HX_Vextor
Re: моля,
Пичага с бьбреците и ушите сьм ОК ,даже напоследьк взе да ми става слабичка тая музика така 4е мисля по новите компонентиfagott написа:Ами ти колко мислиш, че дърпа ток тази цялата дандания...
Кирил: Това че напоследък музиката взела, че ти станала слабичка при посочените мощности е сигурно доказателство, че оглушаваш, което е обратно на твърдението ти, че си добре с ушите. Не бива да се радваш от това и вместо да се обидиш, съвсем приятелски те съветвам да отидеш на лекар и да провериш как е слуха ти. Ако греша много ще се радвам
-
HX_Vextor
-
HX_Vextor
Мерси щте потьрся такива бъшони няма ядове щтом ги има в магазина значи и аз ще имамrudiem написа:Добре, извинявай. Сега сериозно. Върви в някой магазин където предлагат автомобилни озвучителни системи(в Русе това е Аудиомания, казвам защото не си писал от къде си) и най вероятно ше имаш късмет да им се намира нещо, което ще т свърши работа.(вземи 63А или 80А както ти казаха по-горе в темата)
Поздрави!