Интересуват ме ЕСЛките и цената им.
Коко
някой да търси нещо ??
-
AdsBot [Google]
-
KOKO
цокли ГУ50
Четох статията; схемата нещо не успях да сваля и отворя.
Препоръчват директно запояване на изводите на лампата - без цокли ... но поне аз лично също бих търсил като тебе да сложа цокли, пък после евентуално без тях, но май трябва много внимателно боравене с поялника
Цокъла е добро нещо при лампите и от друга гледна точка. Ако не се лъжа, на ГУ-50 даваха 100..500 часа живот (работа). Не знам доколко е валидна тази стойност, но е хубаво да можеш да сменяш и пробваш.
Поздрави,
Теодор
Могат да се ползват накраиници/не знам как се казват/за кримпване
на проводници към тях,те са тръбни с различен диам. и от към страна
та за кримп. имат пластмасов пръстен в различен цвят за разл.диамет-
ри,които може лесно да се остърже.Така да се надене на крака на
лампата,държи здраво. Така съм правил точно с ГУ50.Иначе си е губе-
не на време. Накраиниците се запояват лесно.
Препоръчват директно запояване на изводите на лампата - без цокли ... но поне аз лично също бих търсил като тебе да сложа цокли, пък после евентуално без тях, но май трябва много внимателно боравене с поялника
Цокъла е добро нещо при лампите и от друга гледна точка. Ако не се лъжа, на ГУ-50 даваха 100..500 часа живот (работа). Не знам доколко е валидна тази стойност, но е хубаво да можеш да сменяш и пробваш.
Поздрави,
Теодор
Могат да се ползват накраиници/не знам как се казват/за кримпване
на проводници към тях,те са тръбни с различен диам. и от към страна
та за кримп. имат пластмасов пръстен в различен цвят за разл.диамет-
ри,които може лесно да се остърже.Така да се надене на крака на
лампата,държи здраво. Така съм правил точно с ГУ50.Иначе си е губе-
не на време. Накраиниците се запояват лесно.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
За лампи с дебели крака могат да се използват с успех месинговите "щипки" от контактите, в които влиза щепсела - намерете си вариант, в който тези щипки са единични и се вадят.
Проводникът към тях се затяга с винтче, а ако имате мощен поялник може и да ги запоите за месинга (препоръчителен вариант). Аз ползвах такива позлатени от някакъв разклонител за лаптоп с едни стари немски пощенски лампи и стана супер.
Проводникът към тях се затяга с винтче, а ако имате мощен поялник може и да ги запоите за месинга (препоръчителен вариант). Аз ползвах такива позлатени от някакъв разклонител за лаптоп с едни стари немски пощенски лампи и стана супер.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: