Дългата история е, че не съм от най-технически грамотните, а също не съм и от най-заможните. Общо взето... благодарение на това, че съм си скъсал задника (с извинение) от работа, двата бонуса (две поредни години) отидоха за това, на което в момента се радвам и не мога да спра да слушам колкото и да нямам читав източник.
Всичко започна след като 2012 посетихме "надсвирването" в Гранд Хотел София с приятели и след това се отбихме до Владо (dgd) да чуем какво ще ни зарадва той. Така от там си тръгнах с усилвателя правен от Даниел и после моднат от Аспарух и едни фостекси 87ен в басрефлексни кутии. Владо просто ги беше монтирал там с малко вата и те така си свиреха до преди няколко дни.
Сега системата изглежда по следния начин:
Еднотактник ГУ-50/tugsram e80cc
Dallas II с 206en
Конектори масивен месинг позлатен
Кабелите малко ме е срам ама са гамакабел, а източника е аудио картата на стационарния/лаптопа.
Заради по-горното се налага да изслушам всичко наново. Не мога да си позная музиката, а започнах да се радвам и на такава, която никога не съм и слушал. Благодарение на отделеното време на Румен, с жена ми вече сме се сдобили с дискография на Tord Gustavsten, а аз продължавам да се радвам на вокали като Dina Blade, Kelly Sweet и други.
Приемам всякакви критики (за жалост още не можах да снимам хубаво даласите, че ми даваха зор да освобождавам фотоапарата и от всичките снимки, които се опитах да нацъкам.. това остана) към системата и развитието и, но мисля, че аз открих това, което търсех. Слушах доста напоследък и като започнем от днешния лисънинг сешън на Quad ESL с KT88, Румен, Владо, посещение в стаята на етераудио и още доста други такива и мисля, че за сега привършваме с ъпгрейдите. Със сигурност ще трябва да измислим източниците скоро, но живи и здрави да сме само.
Иначе за развитието ми.. чета. За мое голямо съжаление не става само с четене. Мама викаше учи, а аз не - футбол!

Ето и снимките: Е.. похвалих се. Благодаря за вниманието.
П.П. Забравих да добавя. С жена ми сме доста гостоприемни и сте добре дошли да отправите критиките на живо и на по вино