Продавам USB DAC-ове
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Продавам USB DAC-ове
Налични само няколко бройки от най-новата ни модификация USB DAC-ове. Промяната е в използването като изходни развързващи кондензатори, на последния модел на японците от NICHICON, а именно "КА". Тези кондензатори са представени за пръв път пред света, в началото на октомври миналата година, на “CEATEC JAPAN 2011". Успях да се сдобия с екземпляри от първата партида, пусната в продажба през юни 2012г, при оторизираните дистрибутори в САЩ. Ето повече информация по въпроса:
http://www.nichicon.co.jp/english/produ ... ew116.html
Този нов модел е наистина много добър. Сравнявах еднотипни DAC-ове, само с различни изходни кондензатори и модел КА успя да набие предния модел КW, както и ELNA SILMIC II. Не зная какво точно са променили японците, но звученето е една идея по-ясно и отчетливо, приближаващо се много до моите тотални фаворити - немските NOS кондензатори FRAKO.
Цената на USB DAC-овете е все още непроменена, въпреки, че всичко поскъпна драматично-65лв/бр. Освен това, ДАК-четата имат и лек фейслифтинг:

http://www.nichicon.co.jp/english/produ ... ew116.html
Този нов модел е наистина много добър. Сравнявах еднотипни DAC-ове, само с различни изходни кондензатори и модел КА успя да набие предния модел КW, както и ELNA SILMIC II. Не зная какво точно са променили японците, но звученето е една идея по-ясно и отчетливо, приближаващо се много до моите тотални фаворити - немските NOS кондензатори FRAKO.
Цената на USB DAC-овете е все още непроменена, въпреки, че всичко поскъпна драматично-65лв/бр. Освен това, ДАК-четата имат и лек фейслифтинг:

Искам един DAC .
данни на лично .
Благодаря !
данни на лично .
Благодаря !
Получих своя дак , каквото и да кажа за него ще бъде малко ! Очарован съм от изработката на прув поглед ,личи си че е направено с желание и любов. На второ място ,за мойте не толкова тренирани уши , звука е просто впечетляващ , уникален бих казал . Благодаря много на създателите на този ,за мен, наистина класен аудиофилски продукт ! Цената ,според мен , е нищожна за това ,което получам като наслада ,чувайки любимата си музика ,както никога преди . Поздравления !!!
-
- чете
- Обратна връзка:
Има ли още от последния модел?
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
От стария модел няма нищо налично, но излезе най-новата ни разработка с РСМ2704/05С. Имаме промени в топологията на платката, подобрения във филтрацията на захранващото напрежение и кардинална промяна в типа на ползваните резистори. Резултата е по-мек, по-топъл и по-спокоен звук, без да се губи от детайлността. Имаме и лека промяна във визията:

Цената си е същата-65лв/бр. Налични са само няколко бройки, тъй като всичко се изкупи предварително. Заявки и въпроси тук на ЛС или на тел.0899825933-Ивелин Йовчев.

Цената си е същата-65лв/бр. Налични са само няколко бройки, тъй като всичко се изкупи предварително. Заявки и въпроси тук на ЛС или на тел.0899825933-Ивелин Йовчев.
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Започнаха да идват и първите отзиви за новия модел:
icmn89 написа:Поздрави на DJPOPA за страхотния DAC! Определено свири по-добре от предните версии. Музиката се лее спокойно, без никакво напрежение. Долавям инструменти, отделни вокали, че дори и цели хорове, които досега бяха неотличими в сложните композиции (слушам разновидности на симфоничен метъл). Основните вокали станаха една идея по-истински и живи, като в някои случаи разликата беше драматична. Изобщо за песните в пълна сила важи леко клишираното "все едно ги слушам за първи път". Препоръчвам!
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Налични за продажба няколко бройки, от новия ни USB DAC, модел "VARNA", с кутийка от фрезован дъбов масив и фабрични платки със златно-никелово (ENIG) затопяване :

Колеги, представям ви и най-новото, независимо ревю на модел "ВАРНА". Малкото ДАК-че отлетя за братска Холандия и там беше подложено на сериозни слушателски тестове. В крайна сметка получи ето такава оценка:
http://songstreaming.wordpress.com/drag ... na-review/
Цена 75лв/бр, за поръчки-ЛС или на тел.0899825933-инж.Ивелин Йовчев.

Колеги, представям ви и най-новото, независимо ревю на модел "ВАРНА". Малкото ДАК-че отлетя за братска Холандия и там беше подложено на сериозни слушателски тестове. В крайна сметка получи ето такава оценка:
http://songstreaming.wordpress.com/drag ... na-review/
Цена 75лв/бр, за поръчки-ЛС или на тел.0899825933-инж.Ивелин Йовчев.
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Браво, Ивелине! Само такива новини да се чуват за България!
Имам твой DAC от 2 години и съотношението цена/качество е особено добро.
Имам твой DAC от 2 години и съотношението цена/качество е особено добро.
Единственият път към Истинското познание е личния опит.
Най-ценното нещо, което можеш да направиш за някого, е да му подариш преживяване.
Мечтай, все едно ще живееш вечно.
Живей, все едно ще умреш днес...
Най-ценното нещо, което можеш да направиш за някого, е да му подариш преживяване.
Мечтай, все едно ще живееш вечно.
Живей, все едно ще умреш днес...
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Браво!
Пожелавам ви прекрасните отзиви от цял свят да се увеличават!
Пожелавам ви прекрасните отзиви от цял свят да се увеличават!
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Благодаря ви от сърце, колеги !
-
- чете
- Обратна връзка:
Попе, не знам, кое те очудва - това е едина много добре конструирана серия от чипове PCM2704 - 7. Вложил съм години в тях, и отговорно мога да заявя, че трябва да направиш цяло чудо, за да докараш от него посредствен звук.
Успех в търговията!
Палзвай чипове PCM 2902,2903,2904и2906.
Успех в търговията!
Палзвай чипове PCM 2902,2903,2904и2906.
-
- чете
- Обратна връзка:
Привет,
от доста време чета разни неща в този форум и разглеждам именно тези дакове и като гледам колко положителни мнения има за него, не мога да се сдържа да не си поръчам и аз. Понеже ще имам възможност чак другия месец около 20-та дата, въпроса ми е дали ще има някакви нови ревизии до тогава и ако е възможно да си запазя една бройка?
Поздрави, Димитър Трифонов.
от доста време чета разни неща в този форум и разглеждам именно тези дакове и като гледам колко положителни мнения има за него, не мога да се сдържа да не си поръчам и аз. Понеже ще имам възможност чак другия месец около 20-та дата, въпроса ми е дали ще има някакви нови ревизии до тогава и ако е възможно да си запазя една бройка?
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
За сега няма да ревизирам настоящите модели. Те си остават базови, защото станаха много сполучливи, за съвсем прилична цена.
-
- чете
- Обратна връзка:
Добре, а за въпросната дата ще имате ли възможност да направите още една бройка, с която да се сдобия, понеже определено съм доста заинтригуван?