Продавам Super Tweeter Fostex T500AmkII
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Продавам Super Tweeter Fostex T500AmkII
Ники не можете да го подлъжете с марка и цена. Човекът слуша и вярва единствено на ушите си, за което много му се радвам 

STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Много ясно, че щом Ники не ги харесва, това не ги прави лоши туитъри. Просто не се връзват с неговите ОТ и с неговите разбирания. Аз също лично не харесвам хорнови драйвери, защото не понасям насочен звук. За момента номер 1 туитър за мен е електростатичният, номер 2 - куполният копринен. Не понасям лентови, пиезо и хорнови туитъри. Нито един високочестотен звук в природата не се образува по подобен (насочен и агресивен) начин. Перфектното за мен ОТ трябва да се губи, а не да чуваш, че именно то свири 

STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Велински,точно така.... музиката трябва да звучи естествено като в природата, без насоченост, агресивно поднасяне и натрапване. Въпреки това да възпроизведеме пълен гещалт на природното богатство е утопия ,а и не е нужно,защото не е естествено..... колкото и добра да е имитацията тя си остава имитация:)
Природата в своята цялост от усещания която ни дава не се ограничава само в звук. Има вятър,топлина,поглед,ухания с една дума уникално присъствие.Но една наистина добра система би извикала спомен за подобен букет от усещания и емоции ,но никога повика няма да се случва сега,а ще бъде един прекрасен сън:)
За това хубавата система в най-добрият случай ще звучи като покоя и потопяването в собственият си миров сън.
Природата в своята цялост от усещания която ни дава не се ограничава само в звук. Има вятър,топлина,поглед,ухания с една дума уникално присъствие.Но една наистина добра система би извикала спомен за подобен букет от усещания и емоции ,но никога повика няма да се случва сега,а ще бъде един прекрасен сън:)
За това хубавата система в най-добрият случай ще звучи като покоя и потопяването в собственият си миров сън.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Благодаря за добрите думи приятели. Пепи ми се обади да ме покани за прослушване на новият му високочестотен говорител. Пепи е слушал тези фостекси и той не е останал очарован. При първото ми пътуване към София ще ида да чуя на Пепи високочестотният, настроен съм мнооого положително за него 

Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Simonov
- има известен опит
+1velinski написа: Перфектното за мен ОТ трябва да се губи, а не да чуваш, че именно то свири