Няма как , винаги някой го духа в киното, аз затова ПРЕДИ като се събирахме да гледаме филм съм гледал да сме макс 3-ма , един в средата и двама зад него.dzwer написа:В Бургас във Военния дом имаше кино. Там от двете страни бяха "нацвъкали" по 10-12 тонколони през има няма метър, а отпред бяха сложили две дълги тръби една над друга със събуфъри. Много им се кефех като вид.Marian Lozev написа:…:)може през десет см. да има съраунди въпрос на вкус.
Звука беше добър единствено в средата на залата, ако седнеш много назад/напред или много встрани се получаваше като ехо.
Само не знам дали минаваше през процесор цялата история или си беше просто система 2.1.
Марката беше BOSE.
За мен съроунда е за сам човек, напоследък слушах3,1 лампов саунд по съвет на Рачев и много ми допадна, забелязах че дори и да не съм в средата,аудио картината не се разваля, никакви недостатъци на ляв и десен съроунд просто нети трябват.
Една система качествена ли е, ще свири добре навсякъде.
ПС: през годините изминали в търсена на качествен (до колкото го позволява формата) многоканален звук съм се убедил в нещо много странно, при качествено домашно кино
не обръщам внимание на звука докато гледам филм, никакво дразнене и т.н. като се ма в предвит че налягането е подобно на това в Ай Макс.
Поздрави