Ето и моята системка
Ето и моята системка
Ето на какво слушам и аз 

Последно промяна от nilro на Пон Юли 11, 2011 11:45 am, променено общо 2 пъти.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: Ето и моята системка
Поздравления, ако си ентусиаст и обичаш музиката, пожелавам ти за в бъдеще качествен SE лампов усилвател и подходящи за него ОТ,качесвени източници,кабели и галванично разделено филтрирано захранване.
Едва тогава, ще разбереш магията наречена "МУЗИКА"!
Успех!
Едва тогава, ще разбереш магията наречена "МУЗИКА"!
Успех!
Благодаря за добрите пожелания
Мисля, че и сега съм разбрал магията на музиката......

- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Хубаво мислиш, но има още много път ...nilro написа:...Мисля, че и сега съм разбрал магията на музиката......
.....и ще го следвам 

-
- не знае къде се намира и какво говори
Поздравления за системата!
Относно пътя аудиофилски - колкото по-далече стигаш,толкова повече за вървене остава!
ПП:Промених поста заради правописна грешка.
Относно пътя аудиофилски - колкото по-далече стигаш,толкова повече за вървене остава!
ПП:Промених поста заради правописна грешка.
Последно промяна от bat vanio на Сря Юли 13, 2011 1:50 pm, променено общо 2 пъти.
Благодаря
Относно пътя така си е, то целият житейски път по който вървим е така устроен иначе може би живота щеше да е безмислен 

-
- чете и пита
- Обратна връзка:
nilro написа:Благодаря за добрите пожеланияМисля, че и сега съм разбрал магията на музиката......

-
- не знае къде се намира и какво говори
Колега DRGeorgiev,
аудио системата е просто едно средство да слушаме и да се наслаждаваме на музиката.Голяма част от меломаните,които познавам,се радват от сърце на сравнително посредствени според т.нар. хай-ендистки схващания системи.За сметка на това обаче,колекциите им с музика възлизат на стотици оригинални ЦД-та и винили,да не говорим за терабайтите по хард дискове.Познавам и хора,с техника за хиляди $,дето връткат 5-6 диска и се радват на определен пасаж по 20 пъти...
В този смисъл,мисля,че не е правилно,като някой си покаже системата да му се казва как не разбира от звук,защото няма лампов SE,примерно.
аудио системата е просто едно средство да слушаме и да се наслаждаваме на музиката.Голяма част от меломаните,които познавам,се радват от сърце на сравнително посредствени според т.нар. хай-ендистки схващания системи.За сметка на това обаче,колекциите им с музика възлизат на стотици оригинални ЦД-та и винили,да не говорим за терабайтите по хард дискове.Познавам и хора,с техника за хиляди $,дето връткат 5-6 диска и се радват на определен пасаж по 20 пъти...

В този смисъл,мисля,че не е правилно,като някой си покаже системата да му се казва как не разбира от звук,защото няма лампов SE,примерно.
Често посещавам изпълнения на живо, пък съм слушал и доста системи вкл. и лампови DIY усилватели това имах в предвид казвайки, че съм опознал "магията", пък за системата все от някъде се започва иначе няма да е интересно, нали? 
Подкрепям също горното мнение на колегата мой приятел е един от големите български джазмени няма да споменавам кой е, но искам само да кажа, че човека у дома си не слуша Хай-енд апаратури посочвам го просто като пример не, че имам нещо против качествените апаратури тъкмо обратното въпрос на това е, дали човек е аудиофил или меломан.
Аз се възприемам като меломан навлизащ стъпка по-стъпка в аудиофилията.
Поздрави и сега не започваите спорове, моля Ви

Подкрепям също горното мнение на колегата мой приятел е един от големите български джазмени няма да споменавам кой е, но искам само да кажа, че човека у дома си не слуша Хай-енд апаратури посочвам го просто като пример не, че имам нещо против качествените апаратури тъкмо обратното въпрос на това е, дали човек е аудиофил или меломан.
Аз се възприемам като меломан навлизащ стъпка по-стъпка в аудиофилията.
Поздрави и сега не започваите спорове, моля Ви