+1
Аз лично виждам "бъгове" в 'Online" и "Нови Постове". А така "подредена" галерията мисля, че е малко безсмислена! За RSS е също малко безсмислено, защото това е форум, влизаш и гледаш.
... абе тоя тулбар до преди няколко дни си стоеше кротко минимизиран долу в дясно, понеже не го използвам, но вече не ще?
На всяко зареждане на страницата изгрява целия и все трябва да го минимизирам...
Някакъв шанс да се върне старото положение?
Явно ти е софтуерен проблема, на единия компир съм с х64 Седмица и Файърфокс, на другия съм с х86 ХП и пак с Файърфокс, при двата проблеми няма с тулбара.
Що не пробваш с друг браузър, ИЕ само вируси събира, пък и е по-бавен от съперниците си.
Ако не ти хареса Модзила, Опера или Хром можеш да ги изтриеш след това, без да имаш последващи усложнения.
Мониторът ви е прашен отвътре?
За автоматично почистване, моля кликнетеТУК
Абсолютно безинтересно и досадно нещо - поне за мен: twitter, facebook, амфети и други произведения на Матрицата и социалното инженерство не употребявам, Галерията е доволно безполезна (колкото да има нещо там), "Новите постове" ги дава всичките с дата 1.01.1970 г. (преди да съм бил роден) и на практика не можеш да разбереш доколко нови са в действителност, "Преведи" в български сайт едва ли ще ми потрябва някога, а и ако въпросният текст е на английски - преводач така или иначе не ми трябва. Другите "екстрички" изобщо няма да ги коментирам... На всичкото отгоре поради някакъв бъг в Explodera на всяка новоотворена страница ми се появява "разгънат", колкото и да го минимизирам...
Ако носи някакви "точки", бонуси или финансови постъпления за сайта - нека остане. Хубаво би било обаче някъде из персоналните настройки (при темата, скина, HTML-а и другите) да има опцийка да се маха (и тя да се запомня завинаги), като по default е включен, но ако човек много се разрови и се поинтересува да може все пак да си го изключи - с кеф бих си го спрял!
Единственият път към Истинското познание е личния опит. Най-ценното нещо, което можеш да направиш за някого, е да му подариш преживяване.
Мечтай, все едно ще живееш вечно. Живей, все едно ще умреш днес...
Borislav Stankov написа:Ако имате адблок плюс (адон за файърфокс) може директно да блокирате скрипта.
Ето го решението на тези които не им харесва...Мисля че превода би бил доста полезен за чуждестранните читатели, а гледам те не са малко (дори от другите континенти), не че работи добре преводача, но все пак ще ориентира доста посетители.Лошо няма света да може да чете какво се случва с аудиото в България и на какво ниво е то (доста хора ще останат много учудени и изненадани какви проекти имаме тук)
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект. CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!