Е то хубаво,ама кой да знае...аз от ОЧЗ си пазарувах такава музикаDemiurg написа:---Edgecrusher написа:Я,те се сетили Wizard!!!
Е тука ще има пазар![]()
Супер![]()
Поздрави!!!
Сетили са се доста отдавна- поне от 2 години поръчвам дискове от тях (Wizard) по нета. А от скоро имат и доставка с куриер (понеже на Петър му оревах главата че Пощите ми чупят кутийките, докато ми донесат сд-тата от Паметника Левски до Младост).
Куриера е 1.50 лв отгоре. С Пощите май беше ~ 4-5 лева, зависи от стойността на пратката.
Абе магазини да има, и хора да има, дето си купуват оригинални дискове !
http://www.kupicd.com
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:

-
AdsBot [Google]
ïðàòè ñè íîìåðà íà ïîðú÷êàòà íà ìåéë sales@kupicd.com.Anakin написа:Åìè ðàäâàì ñå íî ÿâíî àç íÿìà äà ñè ïîðú÷àì íèùî ïîâå÷å îò òàì çàùîòî òåçè 3 ñåäìèöè ñòàíàõà 4 è íè âåñò íè êîñò.
ìîæå áè ñà áèëè èçâúí ñêëàäîâà íàëè÷íîñò è çàòîâà ñå áàâÿò, íî ñêîðî ùå ãè ïðàòèì è íÿìà äà ïëàùàòå òàêñà çà êóðèåð êàòî êîìïåíñòàöèÿ çà çàáàâÿíåòî. Ëþáî/ KupiCD.com
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
beauty_divine
Тъй. За коректността им, понеже я има и е на високо ниво!Anakin написа:Абе колеги меломани,не знам вашите впечатления от този сайт,но аз си поръчах за пръв път диск преди 4 седмици а трябваше до 3 да дойде,а аз не виждам никакви изгледи да дойде скоро.Споделете мнения по коректността.
ПОръчах едно ЦД, което дойде, но не ми хареса (мои си причини), веднага им го върнах и ми пратиха друго заглавие, като ми приспаднаха цената на върнатия ЦД.
Мисля, повече за илюстрация на коректността на тези хора не е нужно! Добре, че ги има като тях в БГ на този етап
-
andrian.ivanov
- чете и пита

- Обратна връзка:
- EmilRachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: http://www.kupicd.com
Мнението може да е доста старо, но не мога да се сдържа да не го обсъдя.
Имам български сборен диск на Ерос Рамацоти, който свири на бавни обороти.
Как го направиха тези специалисти, дигитален звук да подкарат на бавни обороти, още се чудя.
От дек ли го записваха...
Български дискове никога повече, предпочитам да си изтегля заглавието от тракерите на лослес формат и да го запиша на сд с ЕАС, гаранция ще звучи много по-добре от нашенските дискове - проверено е многократно.
Имам български сборен диск на Ерос Рамацоти, който свири на бавни обороти.
Как го направиха тези специалисти, дигитален звук да подкарат на бавни обороти, още се чудя.
От дек ли го записваха...
Български дискове никога повече, предпочитам да си изтегля заглавието от тракерите на лослес формат и да го запиша на сд с ЕАС, гаранция ще звучи много по-добре от нашенските дискове - проверено е многократно.
Мониторът ви е прашен отвътре?
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
- Mo
- чете и пита

- Обратна връзка:
Re: http://www.kupicd.com
Мдаам, баща ми си купи всички дискове на Mark Knopfler(и Dire S.) и понеже ми звучаха доста глухо и свистящо (имаме и плочите на Стрейтс, балкантонски и сръбските Филипс) та реших да тествам лицензираните копия с Примко записан...ахаха, както каза Рачев не знам как са ги презаписвали, какви шумове и прочие са вкарвали, но си е трагично. И от 50 лицензирани диска (бг производство) само три, четири свиреха прилично и приятно, а именно на балкантон ФСБ и на Данчо Стълбицата