Поздрави: Момчил
Не подлагам това на съмнение. Още повече, че го твърдиш ти.velinski написа:Схемата на Аспарух свири.
Странно изискване към обективист, който не визира личности, а говори за ел. схема. Но ще гледам да го спазвам. Ако конструкторът се нарича Аспарух - моите уважения, че е намерил отличен звук встрани от комън сенс подхода.velinski написа: Също така всякакви коментари без Аспарух да пише в този форум и да коментира лично схемата си са безсмислени
Добре, разбрах. Схемата е публикувана като информация, а не за мнения по нея.velinski написа:zambo, схемата е на реално свирещо устройство в голям тираж. Не е схема на хартия, по която да плюят "специалистите".
Тук ме хвана неподготвен. Не намерих никъде в нета описание. Това учен ли е, географско понятие или нещо друго? Дай ми линк, моля.velinski написа: За да са адекватни коментарите, предлагам да въведем методиката на Crossblade
Я виж ти?!? Ако обсъждането на схеми е забранено по принцип - напишете го в правилата. Също и това, че всеки, който даде мнение, е длъжен да покаже и демонстрира по-добро практическо решение. Тогава всички ще се съобразяват предварително и поне няма да си губят времето, както направих аз сега.velinski написа: bgaudio, доколкото знам, е форум за аудио техника, а не за схемотехника и тук всички представени проекти са реално съществуващи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост