Като цяло съм разочарован от модата в последно време в аудиото.
Мощни лампови усилватели с мнголентови системи най-вече това видях на това експо и нищо не ме впечатли особено с малки изключения.
Съгласен съм, че на всички фирми им беше отказано да третират стаите акустично. Харалонов и Иво Христев споделиха, че не съм им позволили да си нагласят стаите както те искат и двамата бяха разочарован. Друга причина може би е и факта, че в повечето стай се надуваше нивото за да може да се заглуши шума от съседната стая, коета в крайна сметка водеше до голяма какафония.
Сега да споделя за системите които все пак оставиха някакви впечатления при мен.
1. Макинтош - чух женски вокали които бяха перфекти, за момент си помислих и наистина жена пее в стаята, обаче след това когато и оркесъра се включи цялата магия се развали... бедни ниски почти никакви високи.
2. Джърман физикс - добър потенциал за жалост единия канал нещо не работеше.
3. МБЛ - изключителна визия ... спирам до тук защото очаквах много много много повече от тях - приличаха на Джърман Физикс
4. Усилвателя на Кондо беше много добър, жалко че колоните на които свиреше на бяха за него.
5. При Пешо Харалонов имаше едни хорни, които имаха някакъв потенциал, на помещението просто разваляше нещата.
6. 206 стая може би беше с най-добре напаснатата система.
Слушахме едно и също парче от последния албум на Роберто Фонсека на няколко системи и след като се прибахме с жена ми го пуснахме в нас и тя каза:
- Аууу ето че Фонсека влезе у дома за да ни посвири ...
Дааа за жалост нямаше нито една истинска широколентова система, което си е срамота от където и да го погледнеш.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!