Нещо бъркаш. Навъртай се около Симон и ще опознаеш цялата пловдивска групаVALMIG21 написа:В Пловдив обаче няма чак толкова аудиофили колкото в София
Оптимизация на изходни трансформатори
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Оптимизация на изходни трансформатори
- VALMIG21
- има известен опит

- Обратна връзка:
Може и така да е.Скоро имаха среща и един познат ме покани,за съжаление не успях да отида...Следващия път.
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
.....е не че в софия има много , познавам 10-на.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
- VALMIG21
- има известен опит

- Обратна връзка:
Стига бе Мариане,само тима сте повече,почти само софиянци пишете във форума.
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- haralanov
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Има немалко хора със сравнително сериозни системи от провинцията, които не пишат по форумите.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Може да съм от тима, но не съм аудиофил.Стига бе Мариане,само тима сте повече,почти само софиянци пишете във форума.
Вярно е че си давам почти всичките пари за аудио, но аз съм просто един консуматор на (достоверен) качествен лампов-хорн саунд.
ПП:Лошото е че съм почти безработен от 1 година, и аудио-шопин-терапията е спаднала с -80% при мен
Поздрави.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
- VALMIG21
- има известен опит

- Обратна връзка:
Мариане,според мен си аудиофил,и то от най запалените...Сега ще пусна в (обща) точно такава тема.
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
-
niki_nn
- Търговец

- Обратна връзка:
Здравейте колеги.С риск да се повторя, трансформаторите не са лесна работа.Лутах се по разни схеми, фабрични стари трансформатори(както всеки начинаещ) докато натрупам опит и информация.Мисля си, че ако човек вложи сили в изработката на кутията и конструкцията на ламповия си усилвател и си поръча трафове на човек който се занимава професионално с това, ще има по-голям успех.Стойчо ми помогна в изработката на мойте трафчета и съм страшно доволен от него!Получиха се страхотни трансформатори на С-core.Обаче нали съм начинаещ, навиването на първия с изработката на макарите (два опита за първатаVALMIG21 написа:Не съм питал естествено Аспарух как се навиват трансформатори,питах за цена и време на изработка на трафове по зададени параметри.
Иво,ако искаш,може да ми обясниш,но то май съобщението към Аспарух не е отворено.
Ако е било проблем,извинявам се,че съм попитал.
Колкото до технологии,и аз имам,време нямам,освен това ми е любопитно да чуя резултат от работата на Етераудио,но след като не става...
С уважение,
Ники Николов.