Тук искам да вметна,че досега като звук нито една широколентова колона не ми е харесала,признавам ,че не съм слушал хорна,ако поканата на Иво Рачев важи все още,и това да стане.Значи аз слушам 2-3лентови колони които си правя сам.
За да постигна висока мощност и чувствителност,а и защото обичам да се занимавам,ще поекспериментирам.
Това което правите и показвате във този форум(аз другаде почти не пиша,макар,че съм регистриран)е прекрасно.
Но все пак, лошо ли е да се потърси някакво развитие?Махнах си тонкоректора,галетите правеха номера,ще слагам едни много по хубави,и какво стана-добре ми звучат 10тина диска и ми стана скучно,няма какво да въртя,намалям,то не се чува нищо
С двуканалната схема ще махна филтрите от колоните и по този начин ще им вдигна чувствителността,на усилвателя ще се вдигне горната гранична,долната ще слезе,всичко това ще се изчисли.
Остава и сметките да ми излязат верни,а това,че ще има много работа и средства,вие най добре тук прокламирате,че с трици...не става,а с пари.