подходящи колони....

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

подходящи колони....

#1 Мнение от old_firehand »

....за това SONY имам човек в англия за пазаруване от ebay,очевидно е че колоната трябва да не е с ниска чувствителност но пък не искам да е по скъпа от 250 ...нещо като временно решение....малка мониторна може би?- спрял съм се на WHARFEDALE DIAMOND 9.1,TANNOY MERCURY F1 но пък и двете са с ниска чувствителност :? дайте предложения
Прикачени файлове
IMG_1638.JPG
Последно промяна от old_firehand на Съб Ное 07, 2009 11:47 pm, променено общо 1 път.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: подходящи колони....

#2 Мнение от Nanko Rusev »

http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php ... x#p9829972" onclick="window.open(this.href);return false;

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от old_firehand »

какво ще кажете за MISSION M34i,някой да има преки впечатления.....отказвам се от него
Последно промяна от old_firehand на Вто Ное 17, 2009 8:34 am, променено общо 1 път.

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от old_firehand »

...извинявам се но тези колони не ми дават мира :roll: какво мислите за http://www.wharfedale.co.uk/Products/Pr ... spx#detail WHARFEDALE EVO 8 "SIGNATURE" или Quad 11L2 или пък за TANNOY 609 MK2 става ли за някави модове

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Задачката ти, както си я поставил, има противоречащи си условия.
От една страна искаш компактно озвучително тяло, от друга гониш висока чувствителност.
Това по принцип е възможно, но или трябва компромис с ниските честоти, или отиваме към друг вид конструкция с много по-висок бюджет.
И най-важният съвет - никога не купувай аудио апаратура, без лично да си я чул!
Това, че на някого се е харесала една сиситема или не, в никакъв случай не означава, ще ти ще останеш доволен. Писаниците в ревютата е най-правилно да се таксуват като платена реклама.

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от old_firehand »

по принцип си прав за ревютата но не бих си позволил да обвиня в това HI-FI Choice,...това е тест
този усилвател не се внесе в България и така и неможах да го чуя,според мен го взех изгодно
за колоните си прав ....чудя се за Таноите ще станат ли за хорни ....това което успях да намеря е че драйвера е 2040 и че кутиите са 16 литра,
компромисен вариант е WHARFEDALE EVO 8 (като за начало,по натам ще търся нещо по голямо) и дори да не си паснат с усилвателя или ще ги продам или ще си ги оставя,цената според мен ще стане много изгодна след още няколко дена - на всичкото отгоре са чисто нови и са специално издание, интересно ми е защо производителя в упътването е побликувал и схемата на разделителните филтри (за пръв път го виждам)
Прикачени файлове
IMG_1652.JPG

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nanko Rusev »

old_firehand написа: ....чудя се за Таноите ще станат ли за хорни ....
КВО?
old_firehand написа:...извинявам се но тези колони не ми дават мира :roll: какво мислите за http://www.wharfedale.co.uk/Products/Pr ... spx#detail WHARFEDALE EVO 8 "SIGNATURE" или Quad 11L2 или пък за TANNOY 609 MK2 става ли за някави модове
Ще си купуваш колони, че да им ползваш само говорителите ли :mrgreen:

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#8 Мнение от old_firehand »

ако тези TANNOY 609 ми струват 200 лв що не ....но мисля че драйвера няма да е подходящ :roll:

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Ако наистина ти предлагат Tannoy 609 за 200 лева, веднага взимай без да се замисляш!
После ми се обади да ти дам някои идеи...

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”