Hi-Vi Research
- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Hi-Vi Research
Промяна в цените, поради ъпгрейд на сайта е възможно да има леки разминавания с тук публикуваните цени.
- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
TN28 свършиха, нормалната цена е отново в сила. От другите два модела има само още по един комплект на горните цени 

- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:

Неработещите линкове от първия пост са поднемени, останалите съвсем скоро. Всички модели драйвери, включително по-новите модели ще бъдат събрани в в началния пост за по-голяма прегледност

- VALMIG21
- има известен опит
- Обратна връзка:
Благодаря момчета,с останали ми от преди нискочестотни говорители и с ваши високочестотни вече съм собственик на два чифта прекрасни тонколони,най-добрите които съм правил.
Много специални благодарности на Теодор Пеев,изключително мил и любезен мъж,който не ми се разсърди,когато за консултация го притесних късно вечерта.
Поздрави и до нови срещи!
Много специални благодарности на Теодор Пеев,изключително мил и любезен мъж,който не ми се разсърди,когато за консултация го притесних късно вечерта.
Поздрави и до нови срещи!
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Радвам се, че си останал доволен
Едно ъпче

Едно ъпче

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
чудесни попълнения
както е тръгнало нищо чудно да запълниш цялата гама ,внимавай че може да станеш най-атрактивния селър на качествени говорители с поносими цени ,което ти желая искрено 
между другото един колега си взе от теб 2бр M8N и неможе да откъсне уши от тях ,а е доста взискателен!

между другото един колега си взе от теб 2бр M8N и неможе да откъсне уши от тях ,а е доста взискателен!
- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Мерси Ники, мисля, че и ти си направи прилична колекциика
Скоро ще има още няколко попълнения в гамата и най-важното - китове на фабрични ОТ, които ще струват частица от цената на готовия продукт

Скоро ще има още няколко попълнения в гамата и най-важното - китове на фабрични ОТ, които ще струват частица от цената на готовия продукт