12" fullrange-Бартер/Продава
- entusiast
- има известен опит
12" fullrange-Бартер/Продава
Предлагам чудесни 12" фулрейндж говорители с чувствителност около 100 db/w/m подходящи за опън бафъл акустично оформление.Използвани са около 4-5 месеца и са в перфектна кондиция и външен вид.
В замяна търся хубав лампов усилвател,за предпочитане SE с комплект резервни лампи.Изход за 4 ома.
Подробности за драйверите има тук: http://forum.audioplatinum.com/viewtopic.php?f=77&t=237" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и снимки от преди няколко дена:
Причината да ги заменям е,че габаритите на бафалите вече не ме устройват и се сдобих с нови драйвери,пак от Аудиомастер но предназначени за друг тип акустично оформление.http://forum.audioplatinum.com/viewtopic.php?f=77&t=621" onclick="window.open(this.href);return false;
За връзка с мен-ЛС.
В замяна търся хубав лампов усилвател,за предпочитане SE с комплект резервни лампи.Изход за 4 ома.
Подробности за драйверите има тук: http://forum.audioplatinum.com/viewtopic.php?f=77&t=237" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и снимки от преди няколко дена:
Причината да ги заменям е,че габаритите на бафалите вече не ме устройват и се сдобих с нови драйвери,пак от Аудиомастер но предназначени за друг тип акустично оформление.http://forum.audioplatinum.com/viewtopic.php?f=77&t=621" onclick="window.open(this.href);return false;
За връзка с мен-ЛС.
Do not confuse movement with action!
- entusiast
- има известен опит
Re: 12" fullrange-Бартер/Продава
...или ги продавам на цена 450лв. -точно колкото излиза кита на един лампов SE.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
http://cgi.ebay.de/1-LSP-3401-12-5VA-6- ... 4|294%3A50" onclick="window.open(this.href);return false;
- rusnache
- има известен опит
- Обратна връзка:
Човек, не, че нещо, ама преди 2 години продадох 2 такива чисто нови на цена 100лв. двата. Не са нещо кой знае какво тези говорители. Има ги в китарните кубета Вермона.
- entusiast
- има известен опит
Може,нямам против.Ако можеше да се слушат в оригиналния им вид щеше да е още-по-хубавоrusnache написа:Човек, не, че нещо, ама преди 2 години продадох 2 такива чисто нови на цена 100лв. двата. Не са нещо кой знае какво тези говорители. Има ги в китарните кубета Вермона.

Щом дървото B200 струва 275 лв/бр. а е класи под моите,защо последните да не струват 450лв/чифта?Слушал съм и едните и другите,а ти?
Драйверите на истина са добри. Слушах друг чифт такива модифицирани драйвери и останах приятно изненадан от тяхното качество.
Парите си заслужават, а и за тези пари няма да се намери чифт широколентови който да звучат хубаво като тези.
Успех с продажбата: Марто
Парите си заслужават, а и за тези пари няма да се намери чифт широколентови който да звучат хубаво като тези.
Успех с продажбата: Марто
- VALMIG21
- има известен опит
- Обратна връзка:
Иван ти показа.Не се излагай.
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- entusiast
- има известен опит
Добре,няма. http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pro ... 11_311.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Публикуваната връзка.... какво трябва да значи?
- entusiast
- има известен опит
Точно каквото и горната публикувана връзка.Нито повече,нито по-малко.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:

п.с.

- entusiast
- има известен опит

Решетчицата бе сложена с предпазна цел,у дома не е демонстрационна зала нито музей.А дъските са ми по-скъпи от 350 лв. затова ще ги запазя за себе си

Колкото до феритния магнит и тенекиеното шаси...бивш собственик на алнико магнит и лято шаси доста ги хареса.Разни хора ...какво да се прави.
Аз не съм търговец,продавам това което ми е излишно и който си е купил нещо от мен знае че не лъжа,нито дори преувеличавам.Така че,и тези драйвери ще си намерят мястото.Вадя си хляба с други неща,така че дори да ми останат поне ще имам нещо хубаво и направено с мерак,а не хистерезиси и разни хай-фай чалъми на суб атомно ниво.

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
...entusiast написа:а не хистерезиси и разни хай-фай чалъми на суб атомно ниво.
Бъдете здрави и успех!

- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
...да , също и един не означава всички.entusiast написа:![]()
Колкото до феритния магнит и тенекиеното шаси...бивш собственик на алнико магнит и лято шаси доста ги хареса.Разни хора ...какво да се прави.
Спомням си че , имаше преди време във форума един чифт за 80лв. ама някой ме предвари.
А защо не споделиш за самото модване , гледам магнита си е същия.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- entusiast
- има известен опит
Заповядай Marian Lozev: http://www.bgaudioclub.org/forum/viewtopic.php?t=11689" onclick="window.open(this.href);return false;
Умишлено съм дал снимки от близо,за да се види изключително прецизното пасване на отделните части и чистото и старателно полагане на скрепяващите полимери(сиреч лепила).Звуковата бобина няма как да ти я покажа,защото е монтирана все пак.Общо взето,драйвера е асемблиран в пъти по-старателно от някои други,при това с претенции-неоспорим ФАКТ!
Е,може ли сглобен по този начин широколентов драйвер,при това от немски,качествени мембрана,ВЧ конус,магнит и шаси да свири по-зле от някакво нещо дето е пълен сбирщайн,при това е по-омацано и от Мерилин Монро пияна
?
Не ми отговаряй,то е от ясно по-ясно.
П.П. Аз отнесох въпросният чифт,само че тези не са от него.
П.П 2 Добре ми з@ср@хте обявата,отива ви да сте такива
.
Умишлено съм дал снимки от близо,за да се види изключително прецизното пасване на отделните части и чистото и старателно полагане на скрепяващите полимери(сиреч лепила).Звуковата бобина няма как да ти я покажа,защото е монтирана все пак.Общо взето,драйвера е асемблиран в пъти по-старателно от някои други,при това с претенции-неоспорим ФАКТ!
Е,може ли сглобен по този начин широколентов драйвер,при това от немски,качествени мембрана,ВЧ конус,магнит и шаси да свири по-зле от някакво нещо дето е пълен сбирщайн,при това е по-омацано и от Мерилин Монро пияна

Не ми отговаряй,то е от ясно по-ясно.
П.П. Аз отнесох въпросният чифт,само че тези не са от него.
П.П 2 Добре ми з@ср@хте обявата,отива ви да сте такива