Ангеле , въпреки всички действия който успяхме да направим двамата за да загубим риспект един към друг , въпреки факта че не бих си сложил твои монитори нито в студиото нито в хай-фай стаята си нито бих използвал твои усилватели (не заради теб а заради топологията и обратните връзки които използваш ) , изключително много по-важно ми е че твой монитори свират измествайки класически Ямахи НС10 които са дългогодишен световен стандарт за нескъп звук , при Иван Лечев който е от най-добрите български музиканти за всички времена на който имам всички албуми , негови и на ФСБ , оригинални и повечете песни знам наизуст както повечете от вас . Риспект за това Мен :go_go: . Забрави какво се е случвало и ми се обади на 9586608 , 0898407561 да те заведа в новата ни база в която имаме отделна стая за всяка една операция , за да видиш как сглобяваме говорители да те запозная с братми Аспарух и да кажеш аджеба какво мислиш за говорителите усилвателите и целите инсталации които правим за мен ще е повече от удоволствие :go_go: . За мен ще е чест да изместа твоите монитори при Иван които е общ познат , с такива на Етераудио които конструираме в момента и знам колко ще е трудно .И факта че при гостуването си при мен беше искрен видях го в очите ти , че системата ни е прекрасна , нищо че се завира вътре

Петре ти също имаш моя риспект . Аз лично свалих снимките на страно модваните машини от теб които пак аз бях качил защото мисля че ти извървя своя път както всеки от нас и те не отговарят на сегашните ти разбирания и подходи към аудио колкото и да са различни те от моите , много отдавна знаеш :go_go:

Андро

Владо /Оушанман риспект приятелю за много неща :go_go: .От теб 2-пъти съм чул , че това което чуваш при мен е най-доброто което си чувал до тогава . Единият път беше когато слушахме Пинк Флойд само 2-мата с теб в студиото на отворена врата , и на часовниците влезе майка ми на 72години , убедена че звукът е от нашият 250 литров 200 годишен часовник които беше развелен точно тогава

Велински , от много малкото хора с които имаме много близки виждания за аудиото без изобщо да се познаваме , има целия ми риспект , ламповият усилвател и дак-а му са от най-натуралните и тонални устройства които съм слушал . :go_go: .
Горо Риспект .... усилвателя които видях е единственият лампов хай-енд уред освен тези които предлага Етераудио . Въпреки че мога да се обзаложа , че ако спестиш 1 метър жица преди изходните трафове нещата ше са мъничко по-добре :go_go:
Божо , имали изобщо какво да обяснявам

Рутчо повече от сходни виждания , безброй проекти и безкраен риспект .
Загорката , риспект от първите с широколентови хорни

Радо/аудиомастера , риспект човече наистина си от много малкото в това с което се занимаваш , стискам ти палци Хараланов да потвърди .
Бате Бойко , кисел само отвън , мъдар и градивен човек отвътре , който все пак си чу барабанчето от тестовия диск , когато ми гостуваше , което е важно за мен .
Аспарух , единствения гений който познавам

Кирилов от най-мъдрите и интелигентни хора които познавам , основател на Бгаудио и зверски мело/аудоман .
Теодор Гагуланов - нечовек :go_go:
Иво Христев и баща му -риспект
Гого-добро аудио на повече от добри цени
Некст Васко , когато доиде за 1-ви път да слуша системата , остана да спи у нас.... :claping:
Хараланов познат от съвсем скоро които вече е до много малкото хора с които не пропускам да обсъда каквото и да било свързано с аудиото , човек които рано или късно ще има уникална хай-енд къстам система и щи прослави родината , риспект мен.
Весо Крачунов - Риспект за подхода и мъдроста .
Попа , риспект за униформата и за растежа които демонстрира в аудиото, чух ви Белата , заслужава си парите отвсякъде :go_go:
Никола риспект един път за годините ти един път за нещата които правиш.
Сигурно изпускам някои (за което да ме извинят) , но това са голяма част от хората лично отговорни за вдигането на уникално ниският ни БГ/аудиостандарт преди няколко години , до сегашния световно адекватен такъв :krychma: :go_go:
Призававам вече всеки да се регистрира с името си :go_go:
п.с. Единственият на които не мога да намеря още сили да простя и ще го направя само ако наистина ми покаже добронамереност и искреност е Стоев . И не заради това че ми пожелаваше куршум