Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Royal Raymond Rife

#901 Мнение от VITAN »

Gogo55 написа:
npn написа: ............две фундаментални честоти-1,21 и 2,81 херца.
......Гръмки думи/основно спам/, и нищо като РЕАЛНО ДОКАЗУЕМИ резултати налице...
@Gogo55, има но не става с Copy/Paste, щото май го няма на български. Въпреки, че е голямо отклонение от темата Райф, моя коментар:

Бащата на промишления ток Никола Тесла и основател на дисциплината, която би трябвало да си учил Охрана на Труда (електричарската) е казъл, че най-тежки поражения дава постоянния ток, но още по-тежки дава променливия с изключително ниска честота. Иначе той се е подключвал без поражения към ВЧ еднополярни импулси на 200kV (че и до 3000kV). Това за мощностите.

За малките мощности нещата стоят така: нервните импулси са по същество еднополярни, но са ограничени до около 10 Hz, каквато е и тактовата честота на компютъра наречен човешки мозък. Е, обработката на информацията е изцяло паралелна, но си е пак що годе компютър с тактова честота. Намесвайки се в програмата да оправя „бъгове”, човек обикновено я свършва като слон в стъкларски магазин. Това последното е мое мнение и няма да споря с никого, особено с окултисти (думата свидетел си е от тяхната терминология). Малко хора ще разберат последното изречение, но то не е писано за всички (все още).

Иначе биорезонанса започва от аудиочестотите (където няма почти нищо) и завършва до към 1,8 - 2 MHz..., а не до 1 MHz, както се изразяваш по другите форуми.... Всъщност, може и до много повече, но хармониците е по-лесно да ги прави лампата :idea:
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#902 Мнение от npn »

Гого друг път не питай дали се заяждам. Отговорът вече ще го знаеш. :D :st
Иначе резултати и то доказуеми, има. Нарича се транскарниална електростимулация, за която ти дори не си и чувал, а вече сума ти лекари в света я ползват с успех. Тънеш в голяма самозаблуда гого.
Последно промяна от npn на Чет Юни 18, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#903 Мнение от Gogo55 »

Витане два дена след като пуснах клипове на трафа на тесла които направих и високата честота в друг форум и моито намерение да трепа микроби с този метод открит и изполван наи напред от Тесла ти започна да пишеш тука за Тесла траф и за тесла методи-лошо няма.Ами можеше да кажеш между другото че си видял клиповете които съм направил и какво мисля по въпроса за Тесла :lol: и така натам.Иначе добре, всички вървим към една цел и кои по рано кои по късно,кои никога, но ще стигнем до някъде все пак.Номера е да не се отказваме и да вървим напред че основно се дъвче и повтаря едно и също в форумите като всеки си слага по някъв локум накрая.За ПНП нещо му стана в последно време,ама дано се оправи.С дразги освен назад на другаде не мож се върви!А иначе основните закони са еднакви, и те не подлежат на промяна :lol:
поздрави!
ПС:ПНП иване ще знам разбира се, трева не паса, не се притесняваи мож се заяждаш колкото си искаш щом ти доставя удоволствие.За сметка на това ще прочиташ някои неща от форумите, а за други само ще си гадаеш.
ПС2:Всяко едно деиствие предизвиква обрятно по направление и равно по сила противодеиствие,или нещо такова беше.А и много Важно Нютон не беше географско понятие, или име на река вливаща се в бяло море :P
Последно промяна от Gogo55 на Чет Юни 18, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#904 Мнение от npn »

Гого, от доста време не ме интересува, какво откриват, "откриватели " , като теб. Нещата , които правя в момента с успех, дори няма да можеш да ги осмислиш, когато вдигна завесата.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#905 Мнение от Gogo55 »

npn написа:Гого, от доста време не ме интересува, какво откриват, "откриватели " , като теб. Нещата , които правя в момента с успех, дори няма да можеш да ги осмислиш, когато вдигна завесата.
Разбира се няма да мога да осмисля лекуване по снимка и от разтояние със заклинания,дарвин и религията намесени в честотната терапия :js :js :js торсионните полета и те, и накрая за капак всички псевдо науки взети накуп-мерси от тези неща аз стоя далече :P :P :P

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#906 Мнение от npn »

Радвам се , че стоиш далече. Продължавай така, но нещо все ме гложди, че не си искрен и тайничко ще опиташ от " забранения плод" :lol: .
Ще ти разкрия мъъъничко от напредъка. Вече локализацията на патогени не ми е никакъв проблем. Правя го за 30 секунди. Неочаквано се оказа, че съм си завъдил стафилококи. Бум тряс с високочестотния за 3 мин. и помен не остана от гадините. Открих си и Propionobacterium acnes, заради които имам акне по гърба. Тях ще ги моря с новата ми идея, чрез безконтактно презкомпютърно транскосмическинеутринно реликтово излъчване :lol:

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#907 Мнение от Gogo55 »

Ето и новата ми играчка, със 15 дневно закъснение да се похваля и тука:)-директен отговор на въпрос които получих на лично съобщение тук,и за да не пиша едно и също направих копи и пасте от друг форум където първо го публикувах това преди 15 дена.Ефектен йонизатор-озонатор на въздуха изпълнен с високочетотен трансформатор на Тесла-отгоре му съм сложил един въртящ се тел със заострени краища, които се върти от йония вятър които идва от повишаващия високочестотен тренсформатор на Тесла.Хвърля сини искрички чат пат и се върти яко като йнозирира и озонира макар и малко въздуха в стаята -демек хваща окото за радост на хората които не знаят какъв е принципа му на деиствие.Страничния ефект е че всякви крушки, такива с нажежаема жичка, или луминисцентни светват като се доближат до бобината.Ако сложа трафа под масата, а крушката на масата и тя си свети без да има закачени жици по нея , и всеки които влезне в къщи почва да се чуди каква черна магия има тука:).
ето и 4 клипчета с два вида крушки:
http://vbox7.com/play:30a3b76c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:2fce9658" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:cd0c66f3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:b292a73f" onclick="window.open(this.href);return false;
ПС:Това устроиство чрез вкарване в нужната резонансна честота на даден вид микроб ще се използва и за трепане на същия микроб както ги е трепел Тесла -демек има нещо общо и с честотната терапия на Раиф и Кларк.
Прикачени файлове
Tesla traf.JPG

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#908 Мнение от VITAN »

Райф-машината: Без чужда помощ машината вече си бачка яко и стабилно! Но имам основателни причини да подозирам, че и това не е достатъчно. Преглеждайки оригиналните записки на д-р Райф за отделните бацили ми направи впечатление, че за някои микроорганизми напрежението (най-вероятно на крайната усилвателна лампа, преди 1934 г.) варира от близо 200V до около 1000V. За високите волтажи се качва и тока през отоплението на лампата. Така че, май едни се трепят с пръчка, а други с яка бухалка :D
Бях се зарекъл да не правя нова машина, но нещо ме сърбят ръцете да направя един мноо по-як трепач…Естествено времето и особено парите са определящи. За възможното – възможно е :!:

Детектор на скаларни вълни: Спретнах си един детектор на скаларни вълни (електрически лъчи). Не е нещо особено, но бачка! Ако ми дойде музата може и да направя нещо сериозно като разработка. Детектора го пробвах и като го изолирах почти нацяло с ламарина единия път, а другия с алуминиево фолио. Пак си бачка, защото скаларните вълни току-така не се екранират. За пълен фарадеев кафез сега не ми се мисли. Из Нет-а има 1-2 схеми на такива детектори, но в по-сериозната схема има област в която се изкривявало “време-пространството”. Така де, в Интернет всеки си пише каквото си иска смело и безотговорно. Моята схема съм я проектирал по идея на един японски учен. По същество както казах преди представлява модифициран радиоприемник. За изхода не съм слагал стрелки, индикации и пр., а слушалки. Ухото като датчик има много голям диапазон на чувстителност, а и може да улавя и допълнителни характеристики - например “тембър” на излъчвателя. Както като пуснете радио винаги има някакъв фонов шум, така и тук има нещо подобно. Енергия в ефира/етера да иска човек.

С детектора на скаларни вълни снех и диаграмата на излъчване на райф лампата. Тя е обемна 3D фигура – конус с размах около 45 градуса, мерено от върха. Но силата на излъчване не е равномерно разпределена в този конус. Най-голяма сила/интензитет има когато човек е точно насреща срещу върха – т.е. срещу светещото огледало на катода (осите на лампата се падат успоредно на рамената на наблюдаващия).

Аватар
Veselin Krachunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#909 Мнение от Veselin Krachunov »

Витане, пусни моля те снимки, схеми. Интересно ни е. Ако не е нещо тайна, разбира се...

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#910 Мнение от npn »

Изображение
Генератор на скаларни вълни. Дали ще може да се лекува с него вместо с райф лампа?
Витане???

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#911 Мнение от VITAN »

@npn/pnp – на теория…
Veselin Krachunov написа:Витане, пусни моля те снимки, схеми. Интересно ни е. Ако не е нещо тайна, разбира се...
"Интересно ни е." е в множествено число. По пътя на логиката трябва още и ортака ти npn/pnp. За други не правя връзка.
Не пускам схема по няколко причини, едната от които е, че окултистите биха се насрали от кеф да търсят прана/мрана или каквото там. Детектора по принцип го спретнах за да се вижда дали изтича енергия от „маскировката” на райф машина или тесла трансформатор. И е основно за такива цели.

Преди да почна райф машинариите имах и странични доходи, но денонощието е 24 часа. Това има търговска стойност, а аз финансирам разработките си със „спестени пари от банички”...

mushmurok554
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#912 Мнение от mushmurok554 »

Това като го гледам, по принципа на работа ми прилича на подобие на пулсов металдетектор, с нискоомна намотка на еднополярни импулси, но с една съществена разлика: намотката тук е бифилярна, навита е противопосочно, иначе щеше де се получи отрицателен пик, т.е. променливо напрежение, и то отрицателния пик ще е с много голяма амплитуда - стотици волтове.
Тази бифилярна намотка ще изолира магнитната компонента и ще остане само електрическата, ще имаме индуктивен баланс в намотката и няма да има реактивно съпротивление. Разбира се индуктивният баланс ще е 100 % единствено и само, ако и двете рамена на намотката са 100 % еднакви.
Лично аз, ако исках да изпробвам това, не бих използвал този морално престарял транзистор, който и не е бърз и е за малък ток. При тези 20 волта и намотка по-малка от ом, ще текът тоци над 30 ампера за което един MOSFEET от типа на IRF...... би свършил перфектна работа, дори не е необходимо и да е високоволтов, и кондензатор паралелно на захранването от порядъка на 10 000uF и т.н..........

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#913 Мнение от Gogo55 »

Един микроб дали ще се вкара в резонанс чрез насочен поток от електрони идващ от лампа тип раиф,или от намотка-антена тип лаховски или тесла няма значение.Важното е да се накара този микроб да вибрира/резонира/ със собствената си резонансна честота, така че да се саморазруши когато влезне в резонанс.Това може да стане по много начини и чрез много схеми които единствено зависят от въображението и знанието на този които проектира и изпълнява дадената схема.Другото е само във високата и точна резонансна честота,и елементите които може да осигурят тази висока и точна резонансна честота.С ниска честота ако можеше да се трепат микроби до сега нямаше да е останал нито един микроб -по света експерементират хиляди хора с ниски честоти защото са наи лесни и достъпни...
ПС:Витане щом ти е готова новата машина то какво те спира да я изпробваш как деиства върху някои видове микроби за да разбереш дали работи по предназначение, или си е просто мигалка за наслада на окото?

mushmurok554
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#914 Мнение от mushmurok554 »

Усещам как на някой мнението им по темата Райф е започнало да еволюира. Не се дават за пример вече Кларк и син, и ефективноста на техния "авангарден" метод. С други думи споровете до сега са били напразни.
Вярно е, че по някакъв начин трябва да се вкарат микроорганизмите в резоннанс, но е най-важен начина. С електромагнитна вълна не става, поради скин ефекта, с директно приложено електричество с електроди, тип зепер - също, вероятно с тези методи ще се вкара в резонанс микроорганизъм само по кожата, не и тези които са във вътрешноста на организма и органите.
Дали случайно Д-р Райф е избрал метод със скаларна вълна ??? Тя не притежава ли свойство присъщо на рентгеновите лъчи, да не се спира пред прегради, да пронизва цялото тяло и дори да излиза през него? Разбира се ще има и затихване.
Какъв източник на скаларни вълни трябва да се използва обаче ??? И Тесла-трансформатора и представения по-горе трансивър на скаларни вълни ще излъчват, но въпроса е с какъв интензитет. А какво прави Райф-лампата: излъчва, но насочено-концентрирано, под конус !!! Описания уред ще излъчва като една "гола" крушка, навсякъде по малко, Райф-лампата ще излъчва като крушка с рефлектор, като фар на кола. Ако на един фар му махнем рефлектора, той ще свети на стотици пъти по-малко разстояние, защото енергията ще се разпръсне - ето защо Райф-лампата е незаменима в това отношение, и то до този извод се е стигнало още преди 80 год. Енергията на скаларната вълна която излъчва лампата е много голяма, поради факта че е насочена - чупени са с нея прозорци и дори са умирали животни. Ето защо компилации от всякакъв род при Райф-метода няма да дадат желания резултат. Ако се търси лесното и евтиното и резултата ще е такъв. Един мой много мъдър приятел казваше: - "Хубаво нещо за малко пари няма".
Не е никак лесно да се направи Райф-лампа, и никак евтино, тя е най-сложното устройство в цялата технология, и НАЙ-ВАЖНОТО !!!
Само с Райф-лампа могат да се повторят ония резултати с раковоболните от времето на Райф. Всички усилия хвърлени в компилации ще завършат като усилията хвърлени в познатите нам травиални устройства. И накрая всеки ентусиаз, похарчил пари и най-вече време, ще стигне до онова което съм писал горе. Пътя към успеха по темата е един: ПЪТЯ НА ГЕНИЯ !!!

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#915 Мнение от npn »

Усещам как на някой мнението им по темата Райф е започнало да еволюира. Не се дават за пример вече Кларк и син, и ефективноста на техния "авангарден" метод. С други думи споровете до сега са били напразни.
Напълно грешно! Просто не искам, да съм на мястото на Питагор :lol:
И разсъжденията ти относно схемата са погрешни, а уж си начетен. Нали знаеш какво е индуктивно съпротивление, а спрягаш някакви 30 ампера.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”