Цени на широколентови говорители Етер
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Цени на широколентови говорители Етер
С чуствителност като на умряла котка седяла 30 дни на слънце... 

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- VALMIG21
- има известен опит
- Обратна връзка:
В тази държава сертификати се вадят,дипломи се купуват,въртят се всякакви далавери.Нов съм във форума,но с лампи се занимавам много преди да влезем в ЕС.Защо се заяждаш с хора които правят нещо изключително сложно (вярвай ми),и както разбирам го правят твърде успешно?
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- Simonov
- има известен опит
Комплексар брадат написа:Сертификат за качество?Все пак живеем в ЕС.
За нашата фирма изкарахме за един месец и за 14 бона

- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако ти бъде предоставен сертификат, колко бройки смяташ да купиш?Комплексар брадат написа:Сертификат за качество?Все пак живеем в ЕС.
И защо си анонимен? Страх те е да застанеш зад името си ли?
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Така е, но никой сертификат не гарантира качеството на изделието, а само че производствения процес е контролиран.Simonov написа: За нашата фирма изкарахме за един месец и за 14 бона
А и в крайна сметка, може ли на един художник, например, да търсиш сертификат за качество.
Не съм купувал много неща от Аспарух, но това което съм купил надхвърля качеството което съм очаквал. Докато много "качествени изделия", които съм купувал имат забележимо по-ниско качество, от това за което претендират.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
ФАКТ. Всичко което и аз съм купил от Аспарух надхвърля очакванията ми не само за качество, но и за всичко, което характеризира продуктите му.....
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Хехехехе - ще умра от смях! Защо си мислиш че сертификата за качество прави изделието качествено. Аз внасям техника от няколко азиатски фирми (Тайван, Сингапур, Китай), които до една имат ISOта и от няколко европейски, които НЯМАТ сертификати за качество. Можеш ли да познаеш от три пъти кои изделия са с по-високо качество?Комплексар брадат написа:Сертификат за качество?Все пак живеем в ЕС.
ПП Между другото преди години участвах с техника производство на фирмата Брайлер в една процедура за преводаческа система и бях отстранен защото фирмата производител нямаше сртификат ISO9001.
- VALMIG21
- има известен опит
- Обратна връзка:
Освен това както аз ги виждам нещата,производството на тези изделия скоро ще отиде в друго измерение.Нагоре!Нишата тепърва ще се пълни.
инж.Валери Павлов
гр.Пловдив
0898735435
гр.Пловдив
0898735435
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Никола Тесла, Ройал Райф, Джеймс Уат и сие са имали има-няма по 16 сертификата за качество, шъ знайш! И въпреки това са направили неща стойностни, и които работят. Докато Хай Хуй от Китай ако ще и 80 сертификата да събере за тамагочитата си, пак ще звучат като прострелян BG-20 под пороен дъжд наесен. Което е отразено и в цената, съответно.
-
- не знае къде се намира и какво говори
Здравейте,
Отдавна се интересувам от говорителите Етер.
Бих искал да помоля някой от създателите на тези изделия да предостави измервания на АЧХ на говорителите.
Най-добре и фри-еър и в хорна.
Алтернативно моля да ми кажете как да проведа измерване на такъв говорител. Разполагам с чифт етери, които ми се иска да измеря. Ще се радвам ако ми дадете препоръки как да бъде извършено измерването. Каква да бъде ситуацията на говорителя и микрофона, какво и колко голямо да бъде помощението или да бъде на открито, каква трябва да бъде температурата на въздуха и каква трябва да бъде относителната влажност.
Поздрави.
Отдавна се интересувам от говорителите Етер.
Бих искал да помоля някой от създателите на тези изделия да предостави измервания на АЧХ на говорителите.
Най-добре и фри-еър и в хорна.
Алтернативно моля да ми кажете как да проведа измерване на такъв говорител. Разполагам с чифт етери, които ми се иска да измеря. Ще се радвам ако ми дадете препоръки как да бъде извършено измерването. Каква да бъде ситуацията на говорителя и микрофона, какво и колко голямо да бъде помощението или да бъде на открито, каква трябва да бъде температурата на въздуха и каква трябва да бъде относителната влажност.
Поздрави.
Колеги, мийте си ушите!
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Сподели с какъв чифт Етери разполагаш?
Не ти ли е известен моделът?
Хубаво е да попълниш профила си.
И опитай да се свържеш с Иво Христев или Ручо - Румен Суванджиев, ако искаш да направиш измервания на твоите екземпляри.
Не ти ли е известен моделът?
Хубаво е да попълниш профила си.
И опитай да се свържеш с Иво Христев или Ручо - Румен Суванджиев, ако искаш да направиш измервания на твоите екземпляри.
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Тошко, според мен ще си изгубиш времето. По-добре ще е да го инвестираш в слушане. Това е, разбира се, ако не те е страх, че може да си промениш приоритетите. 

What would you attempt to do if you know you could not fail?
-
- не знае къде се намира и какво говори
Ще взема да пиша на Рачев например за едно прослушване. Ако не друго поне съм обективен и чувам. После ще споделя.
Поздрави!
п.п. не знаех, че не съм попълнил.
Поздрави!
п.п. не знаех, че не съм попълнил.
Колеги, мийте си ушите!
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Exactly!Toshko написа:Ще взема да пиша на Рачев например за едно прослушване...

What would you attempt to do if you know you could not fail?
-
- чете
Етер 7 алнико - 1800 лв-Този говорител колко инча е,колко вата е и в каква кутия се слага.Може ли да качиш хатактеристиката му,ако сте я сваляли(ако може да кажеш и скакво си я свалял).Вие ли правите кутийте или аз трябва да си я правя?