Здравийте, имам проблем със високите- на едната колона пръщат леко, следователно трябва да ги сменя- искам да попитам понеже са на 6 ома може ли да се сложат по-стандартните 8 или 4 ома в този случай или къде може да намеря 6-ци или други, които може да станат и на каква цена? Надявам се от снимките да се разбере за какво говоря точно...
Благодаря предварително...
Последно промяна от square666 на Сря Юни 10, 2009 12:39 pm, променено общо 1 път.
Това което държиш е високотонов говорител. Пращенето може да се дължи и на други причини - например дефектирал компонент от филтъра. Размени двата говорителя, на лявата и дясната колона, и виж дали пак се чува пращенето.
Директната замяна на два различни говорителя никога не става без промяна на филтрите. Имайки предвид на какво ниво са самите тела - може и да стане......
това ми прилича на "високи" не на "среди" на HI-VI има един 6 омов високочестотен Q1R ето и линк http://www.caraudio-bg.com/hivi-Q1R.htm не съм сигурен дали ще ти свърши работа но виж поне на размер дали няма да пасне и нека някой с повече опит да изкаже мнение по въпроса
ок разбрах че са високите благодаря, ами всъщност пръщат само на едната колона другата си е ок. В HIVI има ли някаква възможност за поръчване или офис в София?Благодаря на всички които са помогнали по темата